Sunday, February 12, 2012

take care of your heaLth, peopLe !!











gambar tak nak suspen puLok kan ?? by the way, sorry guys...kita manusia nie ada pasang surut kesihatannya...nama pun manusia yang banyak kekurangan, makanya tak Lari Lah dari sakit yang ALLAH nak bagi kat kita sebagai 'hadiah' keciL penghapus dosa2 keciL masa LaLu...


oh, 3 hari je pun CG terbaring Lemah tak bermaya kat atas katiL tuh...bukan sakit kronik pon...ape ?? oh, gambar kat atas tuh memang gambar kat hospitaL pon, tapi bukan CG yang admitted pon *hikhikhik* gedik2 jek main baring2 snap2 ambiL gambar kat situ since masa tu meLawat uncLe CG yang admitted...


oh, entry nie saje nak jadi booster buat hebahan meLampau nak khabarkan yang CG masih hidup maLah sihat waLafiat jee nie...yeLah kan, tiba2 senyap without notice, takut puLak ade STALKER yang rindu *hokhokhok, ade yang terasa ??* one more thing, ade bersusun jugak idea yang beLum dikembangkan tersimpan daLam draft bLog nie tapi one by one okayy...bagi CG recover betuL2 duLu....




*hokhokhok, bajet macam dah nak sudahkan entry* semaLam CG baru ada seLera nak makan Lepas takde seLera untuk beberapa hari ketika demam nie...and my mum dengan baik hatinya nak beLanja makan western food Lah konon semaLam *konon2 anak beLiau nie baru recover and gedik mintak nak chicken chop* and semaLam makan Lah chicken chop yang memang sedap tak hengat doonia tuh *tapi tak berapa nak sedap coz tak boLeh minum icy drinks, huksss* weLL, portion meaL tuh kaLau hari2 biasa boLeh dikatakan either cukup2 makan atau tak cukupLah bagi CG, tapi semaLam untuk pertama kaLi daLam sejarah, CG MAKAN TAK HABIS !!

hahahaha, tak payah nak terkejut sangat Lah !! CG tau Lah CG banyak makan *hikks* bukan sahaja tak habis makan, maLah sampai jee rumah...segaLa yang CG makan masa tuh keLuar baLik...oyoyoyoy, membazir sungguh Lah !! so, FRIENDLY REMINDER untuk orang2 yang baru baik demam : TAK PAYAH NAK MENGADALAH CARI MAKANAN LAIN SELAIN BUBUR AND SOFT2 THINGS JEE..YOUR TUMMY AND YOUR BRAIN CANNOT ACCEPT IT OKAY !!


tiLL then, daaa ~


4 comments:

Gadis Biasa said...

14 february ada nilai bg sya...
sbb birthday adik sye... :)

CiK GorGeouS ! said...

GB : huhuhuh~ happy birthday Lah untuk adik anda =)

c'axoera ヅ said...

sedapnyer dia tiduuuur

CiK GorGeouS ! said...

c'axoera : ZzzZzzZzzz ~ sLeeping soundLy~