Tuesday, February 28, 2012

eeeh, pandai bergurau Lah student UTHM nie *HAHAHA*


hari ini keLas start jam 2, habis jam 5...keLuar dari keLas dan menuju ke JEMANG kesayangan dengan niat suci murni nak baLik rumah dan buat Laundry...dengan penuh kepenatan, pergi mendapatkan JEMANG...muka tak payah cakap Lah, dah Layu habis sebab ngantuk...dah fikir nak menyeLam jee sampai biLik nanti...


TIBA-TIBA


CG nampak sesuatu tertampaL di bakuL JEMANG :



INI SAPEEE YANG NAK BERGURAU TENGAH2 PETANG YANG NAK HUJAN NIE ??



kaLau CG dapat trace sapee yang bagi note nie, memang CG tiawww dia cukup2 !!!

ape2 pon, terima kasih tukang bagi note...tersenyum and geLak memaniskan muka jugak CG pada petang ini... *hikhikhik*


p/s : tengok tuLisan, kemas macam perempuan...hahahah~ sorry, memang tak ah kan CG nak caLL =)


4 comments:

faiz fakhirin said...

hahahahaha....secret admire tu mesti hensem... :p

CiK GorGeouS ! said...

FK : hakhakhak...amboiii...buat peniLaian meLaLui tuLisan nampak...untung Laa kaLau LELAKI..hikksss~

Pezol Stylez said...

mcm tulisan sayer je tuh...oppppss

CiK GorGeouS ! said...

PS : eheemmm...hamboiiii....nak beraLih dari penuLis bLog kepada penuLis note puLak kee ???