Tuesday, February 14, 2012

aku je ke bLog yang tak cite pasaL vaLentine ?? hurrrmmm.....


hari ini saya nak sentimentaL sikit...mungkin banyak *hokhokhok*





saya dah create bLog nie hampir 3 tahun...

seriousLy biLa baca entry2 Lama bukan main maLu rasenyee biLa rasa sangat Lah saya tak matang dahuLu *rasenyee sampai sekarang pon*

duLu, bLog jadi medium saya share setiap inci perkara daLam hidup saya...

sekarang pun begitu cuma ianya Lebih bertapis sebab sekarang ramai puLak yang gemar nak baca hasiL penuLisan saya *ehhh, bLushing puLak raseenyee*

dari hanya member2 terdekat sahaja yang membaca sampai Lah sekarang nie, para bLogger and orang2 yang tak dikenaLi jugak membaca...

tak terkecuaLi staLker terhebat, bapak saya...hokhokhok...dasar bapak bidang IT busybody cerita anak dari bLog !! *hiiikkksss*

nampak gayanya saya teLah Lari dari sifat sentimentaL itu sikit...

seteLah beberapa tahun mencari identiti bLog, akhirnya saya menjumpai jiwa bLogging saya...

Lantas, REVOLUSI SI GADIS bertukar kepada CIK GOJES dan dari itu bLog ini semakin dikenaLi *dan nama saya jugak dipanggiL cik gojes diLuar, hokhokhok*

biLa usia semakin meningkat, pemikiran semakin matang dan professionaLism dibawak soaL, tiba2 rasa cik gojes dah tak reLevan untuk digunakan...

terasa macam retiss puLak, kaLau tukar nama cik gojes itu makanya saya akan kembaLi menjadi si biasa2 dengan ordinary name AMIRA a.k.a MIRAD...

ouh, *sambiL menggeLeng2 kepaLa* apekah sebenarnyee yang saya mahukan sekarang nie ??

teruskan dengan nama cik gojes dan masih kekaL dengan nama itu sebagai penuLis, fasiLitator mahupun representative......

ataupun kembaLi dengan ordinary name dan berhenti bLogging, stay Low dan jadi budak baik yang Low profiLe...




okayy, saya tak tahu ape motif saya taip entry ini...terima kasih sudi baca *saya tak sedar hari nie 14 febuari, so what ??*




6 comments:

Hans said...

hehehe
bila tgok entry lama2 memang akan buat kita ketawa seorang diri :-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

CiK GorGeouS ! said...

hans : u bet =)

c'axoera ヅ said...

hehehe hadiah valentine.....http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/www-18-walalalalaaaaaaa-mission.html

saffiya_aleesya @ echa said...

ok apa nama cik gojes..jd jgn laa nak tukar2 yer cyg....

CiK GorGeouS ! said...

c'axoera : hamboiii kemain serunut !

CiK GorGeouS ! said...

echa : owh, saya terharu !! ngehehehe~