Monday, October 31, 2011

wajah baru dan matang





yeah !!! tahniah CG !!!

bhahahha, takde keje bagi tahniah kat diri sendiri kan ?? weLL, ade Lagi sebuLan Lebih bLog picisan CG nie akan matangkan usianya...7 december 2011 nanti, bLog nie akan sambut birthday yang ke 4 *oh my...dah 4 tahun dah !!* so, agak excited Lah kan sebab bLog nie bertahan Lama sungguh di pasaran...BHAHAHHA *giLa* memandangkan birthday dia semakin hampir dan umur dia makin meningkat, CG decide untuk menukar Layout bLog nie kepada something yang Lebih matang and sexy *sexy Lah sangat kan*

amacam ?? cun tak muka baru bLog CG ?? heheheh~






14 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah yer,,,blog saya bru 2 bulan,,lama nya nak 4 tahun huhuh,,,:)

CiK GorGeouS ! said...

yen : HAHAHAHA boLeh puLak macam tuh =)

fairuz said...

tahniah la. aku tak pernah kira usia blog aku. bhahahhaa tuan blog yang sangat kejam aku ni -_-

CiK GorGeouS ! said...

fairuz : bLog kau merajuk dengan kau baru kau tahu...BHAHAHHA~

Miss A said...

blog sye still tak matang2 lagi,cik gojes.kih kih

CiK GorGeouS ! said...

MA : takpe2...nanti2 dia capai Lah kematangan tuh =)

lionteen said...

fewitt. meriah sungguh layout nye. hehe

CiK GorGeouS ! said...

Lionteen : HAHAHHA~ terima kasih...saja nak kaLerfuL~

Wilayah Sepet Kuku said...

ye lah CG..
kenangan mmg manis tuk dikenang, walaupun nak melalui zaman kenangan tu panjang...dan penuh dgn sedu sedan.. :)

CiK GorGeouS ! said...

WSK : takpee...sedu sedan akan mengundang senyuman nanti =)

Nur Aischa said...

wahhhhhhh dah 4tahun blogging?? tahniah tahniah ya cik CG !! :D

CiK GorGeouS ! said...

NA : nak masuk 4 tahu Laa...zaman hingusan dah bLogging...bhahhaha~

Amierah Nabillah said...

tahniah! hehehe :D

CiK GorGeouS ! said...

AN : terima kasih sayangss ~