Saturday, October 15, 2011

empat beLas untuk remaja *huh ??*


empat beLas daLam bahasa inggeris apee, wahai kanak2 sekaLian ???

*fourteen CG !!*

good...macam mana eja fourteen, wahai budak2 hingusan ??

*F-O-R-T-E-E-N CG !!*

hoiii...eja baLik...apesaL macam saLah jee CG dengar ???

*F-O-R-T-E-E-N CG !!*

saLah Lah sengaL !! ejanyee F-O-U-R-T-E-E-N ~ with U Lah budak2...nak kene rotan ke ???

*apee pLak CG ?? abang2 comeL nie ajar eja macam tuh*

sapee yang berani rani ajar macam tuh ??? takde sivik betuL !! nak kene tepok kat dahi gamaknyee orang tersebut ~

*diorang nie haaaaa * :






sumber gambar : googLe yang hensem


ehem...

nampak hensem tapi mereka tetap bersaLah sebab ajar ajaran sesat ejaan yang saLah !!

*CG !! dengar duLu Lagu diorang...awesome giLa*

okayy, CG akan dengar...tapi CG tetap kata mereka bersaLah...huh !!



errrr...maybe CG kot yang saLah tengok ejaan masa beLajar kecik2 duLu

*tepok dahi Laju2 sambiL geLeng2 kepaLa*


hehehehe...okayyy, cukup2 Lah bersandiwara wahai CG !! ngahahahaha~ seperti yang mostLy semua dah tahu, Lagi BERDUA BERSATU memang tengah hangat dimainkan di corong2 radio...dah Lama actuaLLy nak up Lagu mereka nie kat bLog CG yang hina dina nie *cheeewah, merendah diri yang sedia tinggi pLak Lah kan* tapi seLaLu jee Lupa...hari nie, tiba2 tengah bLogwaLking tertengok puLak muzik2 kat tv3 terus ternampak diorang nie mencaLonkan Lagu mereka....terus tergerak nak tuLis pasaL diorang...

kaLau tak saLah CG Lah kan, semua mereka nie memang anak jati maLaysia !! *what ??!!* yea, tak payah nak dropjaw sangat Lah kan...ingat penyanyi2 maLaysia nie takde yang boLeh menyanyi Lagu yang sedap dengan suara yang sedap jan penuh kejantanan kee ?? *wuddaheLL kejantanan* yeLa, diorang nie *forteen* maybe tak setanding dengan eL divo *suara suprano Latin* tapi tetap suara diorang nie boLeh pegi jauh Lah IF diorang tak buat masaLah dengan attitude diorang =)

anak didik KRU kebiasaannyee memang boLeh pegi jauh Lah and seLagi diorang nie bernaung bawah KRU, memang diorang nie dapat bertapak jauh...pLatform dah betuL, bakat dah ada, tinggaL nak usaha and jangan buat haL jee Lah...CG pon tak kenaL sangat dengan bebudak group FORTEEN nie tapi memang dah jatuh cinta sungguh masa dengar Lagu diorang for the first time duLu...anyway, tak perLu pon nak jadi macam K-POP or M-POP segaLa asaLkan bakat tuh ada dan Landasan yang betuL, insyaaLLah boLeh pegi jauh Lah ! =)

okayy, FORTEEN maybe bukan bermaksud 14 sebab mereka takdeLah bingai sangat *sajee jee CG gedik buat isu* maybe ianya bermaksud untuk remaja *for-teen* ahakksss...nice yaawww~


12 comments:

Mish Apple said...

try tengak WHI kt youtube , diorang kene temu ramah . . nama group diorang bukan bermaksud 14 . tapi FORTEEN . . untuk remaja . . diorang nampak tiru k-pop sebab muka da macam korea . tapi bile dengar, tak langsung macam korea, tapi indon .(TheLima)

CiK GorGeouS ! said...

MA : oh, thanx for the info...Lepas taip entry baru tengok MHI interview tuh...biasaLa org meLayu...jeLes tak habis2 =)

Cik Nurul said...

lagu mereka sedap didengar..

=)

MaYa MustWany said...

ha3 terbaeek CG.nasib baik wat entry ni coz my sis de bagitahu 1 group video clip pakai bju kot panas beria2 nyanyi (eh macam vdeo clip shahir gak)..so mlas nak search kat u-tube.nasib baik CG de upload.thanks dear.cute mereka..he2.lagu best gak..

CiK GorGeouS ! said...

CN : yeah, Lagu mereka memang sedap didengar, ang muka mereka jugak sedap dipandang ! weehooo~

CiK GorGeouS ! said...

MM : agak Lah kan...tapi stiLL okayy Lah kan dari video max24:7...bhahhaha~

MakNgah said...

1st time dengar lagu ni sy ingat lagu nasyid... tp oklah drp max 24:7 tu.

CiK GorGeouS ! said...

MN : oh !! pedas sungguh bab max24:7 tuh ! bhahhaha~

Miraluna Zaini said...
This comment has been removed by the author.
CiK GorGeouS ! said...

MZ : yeah !! ikLan raya ! kan ??? hahahah~

said...

nama gelaran saye ade banyak..haha
XD and budak lelaki yang suke bagi.. mase form 5 dorang panggil saye chorn chorn..watak dalam anime bleach katenye... iaitu LALAT! wakaka..rase nak lempang lempang je dorang tu..ade ke kate saye pantas macam lalatt XD

CiK GorGeouS ! said...

ain : bhahhahaha~ LaLAt pon comeL jugak...hahhaha~