Tuesday, October 11, 2011

9.10.11 - date to remember, pantai punggur =)


heLLo peopLe !! weLL cerita ini sudah agak basi Lah jugak untuk di story mory sebab ianya berLaku pada hari ahad Lepas...weehoo !!! aL-kisahnya, saLah seorang sahabat kami akan meneruskan hidup beLiau yang giLang gemiLang dengan Latihan industri *LI kateenyee, Lepas habis dipLoma* so, kami semua decide Last minute giLa nak buat fareweLL party untuk cik fiza...kaLi nie Lain sket fareweLL party nyee biLa kami buat kat tepi pantai u oLLsss...memang heaven giLa ~

kisahnya adeLah apabiLa pada hari sabtu petang, 8.10.2011, ieka rose teLah merengek2 mintak pLan untuk buat fareweLL party ini...so, CG cadangkan supaya dia yang pLan and bagitau kami ape perancangannyee and berapa kutipannyee...so, dia cadangkan untuk ke pantai punggor...so, kami pon konvoi dari UTHM jam 4.30petang pada 9 oktober 2011...nak cerita memang panjang tak ketahuan haLa, so...mari tengok gamba dan siLaLah berusaha untuk tidak jeLes dengan keceriaan kami okayy =)

okayyy, ini gambar memang sangat terjaL...bhahahahhaa~ giLa !

modeL sunset tak berbayar...anyway...sunset adeLah awesome !

happy Lagi~ ngeee~

ini namanya cik auni, modeL askem !! bhahaha~ jemput2 ke bLog beLiau : KERONCONG PELANGI =)

okayy...ini haziQ dan anak ikan baru CG...bhahahaha ~ nama beLiau keLi, dua tiga kaLi pandang ade iras shah jazLe kan ??? OMG !!

ini puLak gambar ketika waktu maLam...hadoiii...fLash dari camera cik anis memang menyengat !

nampak tak betapa gembiranya muka kami dapat rasa angin Laut ??? HEHEHEHE, awesome !!

nie masa baru2 sampai and sebeLum set up tempat nak BBQ..

cik auni tengah feeLing2 jadi yuna...tapi harooommm tau main satu note pon...bergaya pon boLeh, yee dak ???

kami di waktu sunset Lagi ~

Lagi posing2 tak hengat dooonia...

ehem3, kamiLah modeL yang santek itu...BHAHAHHAAH~ ada gaya tak ???

posing memosing memang jadi kesukaan kami semua...modeL to be~

haziQ tayang punggong...ade sape2 berminat ??? ngeh3~

dua orang baru yang baru dikenaLi tapi sangat mesra dan menyenangkan hati...yang kiri itu syafiQ dan yang kanan itu hakim @ keLi @ fake shah jazLe...bhahahha~

sweet jek kan ??? ngahahahha~

Last, but not Least...gambar CG yang beransur kurus !! okayyy, CG nak kata muka CG ceria sebab tuh CG suka gambar nie...hehehhee~tak tahuLah biLa boLeh capture gambar seceria ini Lagi...ngeh3..


weLL, we had a bLast Last sunday...waLaupun pLan dibuat Last minit tapi tetap awesome !! kepada tukang bakar ayam, sotong dan udang segaLa, terima kasih sebab makan asap banyak2...bhahahahhaha~ semoga persahabatan kita semua akan kekaL hingga akhir nyawa okayy =)


*siLa ingat CG daLam mood sentiasa ceria okayy*


24 comments:

ABU said...

good luck..:D

CiK GorGeouS ! said...

ABU : hahahaha~ thanx for the Luck =)

shida'R said...

ewahhh best nyer hehee ^_^

CiK GorGeouS ! said...

SR : bhahahha~ memang ohshem ! =)

Ezad Skytech said...

wahhh...meriah betul ye dapat berkumpul ramai2...:D

CiK GorGeouS ! said...

ES : yeah, biLa ramai2...memang hep-pening~ =)

Mimi Marilyn said...

gudluck

CiK GorGeouS ! said...

MM : oh, terimakasih =)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak sangat best . dapat twngok sunset :)

gudluck ye :)

CiK GorGeouS ! said...

IBS.CHS : sunset memang awesome ! =)subhanaLLah~

NisaAdnan said...

AMBOI KEMAIN MODEL2 NI SEMUA. HEE

CiK GorGeouS ! said...

NA : modeL tak berbayar...ngahahhaa~ posing mmg menjadi feveret !

wAnA said...

Wah! Bestnye ^^
dah lame xgi pantai punggur..
i love pantai punggur..

CiK GorGeouS ! said...

wana : hahahaha~ pasneh jom pegy same2 okayy~

...MiSS UmMi... said...

bes ny dpt tgk sunset...nk jugk...jeles ni...;p

♥ nana i am ♥ said...

bestttttttnnye~ ^_^

ஐoNieஐ said...

wah..wah..wah..wahhhhhh~ohsem!!!

CiK GorGeouS ! said...

MU : bhahahhaha~ memang nak bagi jeLes pon~heheheh~

CiK GorGeouS ! said...

onie : ngahahaha~ memang ehsem~

MaYa MustWany said...

subhanaAllah cantiknya sunset..

CiK GorGeouS ! said...

MM : yeah~ sangat cantek =)

sweetbelly gurlz said...

best giler dpt dok tepi pantai...heaven amat...lme x g..

CiK GorGeouS ! said...

SG : yeah, memang awesome !

♥ nana i am ♥ said...

salam kenal kenal cik gojes ;)