Wednesday, October 26, 2011

SEGMEN : aku dan fake Lover =)


entry meLekat sehingga 26 oktober 2011


yeah, assaLamuaLaikum semua readers CG yang gojes dan tampan sekaLian !!! waaahhhh...makin ramai yang nampak semakin busy yee sekarang...aL-makLum Lah, masing2 pon ramai yang dah start semester baru bagi yang ambiL degree di IPTA, bagi peLajar dipLoma puLak dah sibuk dengan finaL week yang memang stress dengan berbagai exam yang wajib di tempuhi dengan kekusutan yang meLampau *okayy, over giLa* dan adik2 PMR tengah buat preparation akhir untuk PMR dan adik2 SPM puLak tengah strggLe paham dan hapaL segaLa fakta untuk SPM yang bakaL menjeLang...

*HAAA, kesimpuLannyaa memang ramai yang tengah busy dan stress yang amat sangat* dan mesti ramai jugak kehabisan idea nak update entry serta takde masa nak bLogwaLking kan ?? hurrmmm...so, CG saja jee terpanggiL untuk buat segmen sengaL2 nie...hopefuLLy, ramai Lah yang akan join sebab CG sangat Lah berminat nak baca apee yang korang nak tuLis pasaL FAKE LOVER korang *bhahahahah...menarik kan ??*

simpLe jee segmen nie...Langkah2 :

1. tempekkan gambar diri korang :


2. tempekkan puLak gambar fake Lover korang *kekasih paLsu*...fake Lover perLuLah artis yang korang minat giLa yang berLainan jantina daripada korang...CG piLih :


AERIL ZAFRIL


3. ceritakan kisah idaman korang bersama dengan fake Lover korang...Lagi mengarut, Lagi best !! contohnya :


'weLL, haritu CG dengan AERIL ZAFRIL (AZ) dating kat gym...weLL, korang kenee Lah paham kan artis baru muda beLia macam AZ tuh kene Lah maintain body shape beLiau...yang memang sweetnyee Lah kan, berjuta2 Lemon perempuan dok usya2 dia...sikit pon dia tak heran sebab dia kata, CG ada depan mata pon cukup Lah...awww~ cair okayy...'

*petang2 tuLis entry, tak berapa nak romantik and giLa2 okayy...so, CG nak anda semua yang kreatif over okayyy~ kaLau nak bagitahu kenapa minat diorang pon boLeh jugak... *

4. Linkkan entry korang tuh kat komen bagi entry nie *kat bahagian atas okayy, INGAT !! ATAS !!*


semua orang yang sertai segmen nie, CG akan ke bLog korang and komen segaLa dan akan Letakkan bLog anda di sidebar bLogList bagi tujuan senang nak bLogwaLking...weLL, paparazzi CG memang ramai tapi CG nak cari PEMBACA yang produktif *okayy, ayat bersepah* so, jom join segmen nie okayy !! jangan maLu2 ~ tak payah tag orang Lain pon...sape nak join, jom...boLeh tambah kenaLan and baca karya kreatif orang Lain...kan ?? =)




44 comments:

azeelia azman said...

hehe join!

http://azeeliazman102.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-fake-lover.html

yusenze said...

Saya sahut cabaran.. hahha..

http://www.naluri-ini.com/2011/09/kisah-aku-dan-fake-lover.html

LeSung baTu said...

cite ini benar...heeeee~

http://arfahabdulrani.blogspot.com/2011/09/segmen-cg-tipah-dan-fake-lover.html

RATU QASEH SAIFUDIN said...

alaa...artis?..celeb sukan bole x?..hihi..=P

jefri said...

aku punya fake love..lalalala http://lipanmiskuzie.blogspot.com/2011/09/fake-love-n-akucg-punya-segmen.html

emmetnadzirahishak said...

fake lover emmet~!!!!

http://emmetnadzirahishak.blogspot.com/2011/09/fake-lover.html

RATU QASEH SAIFUDIN said...

nk tahu siapa beliau?..singgah laa sini..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-dan-fake-lover.html

Athirah ' S said...

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/10/3-aku-dan-fake-love.html


klik cepat , nd baca..hohoho

EyqaLuvender said...

iqa join!

http://myla-di-daautumn.blogspot.com/2011/10/aku-fake-lover.html

Idati Malek said...

hatiku melekat di kekasih yg satu.

jap! tgh m'fake' kan diri nih..muahaha

miss ana said...

CG...ana join!!!
http://missanadream.blogspot.com/2011/10/fake-lover-and-me-versi-cg.html

Pezol Stylez said...

ehem2

http://pezolstylez.blogspot.com/2011/10/segmen-cg-aku-dan-fake-lover.html

chico said...

menarik tertarik juge segment nie

Athirah ' S said...

i dah joinn :)

http://lifeedisaster.blogspot.com/2011/10/3-aku-dan-fake-love.html#comments

syra nazri said...

cik gojes , syra join k . baca laa.hahah .

http://syrasayangkamoo.blogspot.com/2011/10/segmen-cg-syra-and-fake-lover.html

E-ra paSha said...

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/10/segment-aku-dan-fake-lover_6759.html

cik mawar said...

http://mawarhayalan.blogspot.com/2011/10/segmen-myfake-lovecurang.html

munira hashim said...

http://ekspresimunira.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

Azzah said...

join:


http://norazzahgebu.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

lord_exile said...

k.mirad. haa nih fake lovers fizi. haha.

http://lalilulelou.blogspot.com/2011/10/aku-dan-fake-lovers.html

miratun madihah said...

aku dan fake lover,kehkeh

http://storygloryblurberry.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

eyraRAWR :] said...

mcm best je. HEHEH . Nnti i join k :) now im to bz preparing myself for exam =,=' err XD

Nafisah Ruslan said...

menarik :)

cheqwa said...

waaah,nice segmen! nak join nak join.tapi nnti :D

ஐoNieஐ said...

dah siap!!

akhirnya~>_<

http://azonie.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

ngehehe~

nuha zahari said...

JOIN! :D

http://duniacheriteranuha.blogspot.com/2011/10/kekasih-gelapku-fake.html

cik Bella said...

http://bellaliciousprudent.blogspot.com/2011/10/segmen-cik-gojes-aku-dan-fake-lover.html

Nurul Munirah Shamsudin said...

Okay. JOIN wuuuu!
http://nurulmunirahshamsudin.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

Afifah Azizan said...

juin jugak cik gojes! ;)

http://sitinurafifahazizan.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html

Ahkak Macho said...

join .. hehe, sy follow kamu .

http://blue-black-favourite.blogspot.com/2011/10/fake-lover.html

arin cat said...

siap entry fake lover hehe

http://arin-cat.blogspot.com/2011/10/fake-lover-arin-cat.html

Si Anak Dara said...

nak join jugak....

http://anakdara91.blogspot.com/2011/10/fake-lover-segmen-by-cik-gojes.html

Nurul CLumsy Gurl said...

nak join.. tpi pe adia nyer?

CiK GorGeouS ! said...

NCG : ini just segmen jee Laa...bukan contest ke hapee...sajee suke2~

Nurul CLumsy Gurl said...

nak join....
http://nurulayna132.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover.html
sorry entry pnjng lebaw

Mizz Yana said...

http://leyyannakhai.blogspot.com/2011/10/slot-samarinda-yana-beybie.html



CIK GOJES SEDIAKAN TISU SEBELUM BACE..HEHE... INI BETUL² FORBIDDEN LOVE... WAHAHAHA

Cik Lia Lomi said...

salam kenal. :)
lia join segmen :)

http://liailnia.blogspot.com/2011/10/segmen-cik-gojes-cik-lia-lomi-dan-fake.html

tataulah tahap kemerepekannya boleh di terima atau tak boleh diterima..

aslinda said...

http://mylovelyicecreamsundae.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-loverri-oleh-cik.html

akak CG . agak - agak boleh terima tak citer nie ?? hee . sory . agak pngjg ^_^

SyazMira said...

Join this segmen :)

http://syazaandherlifee.blogspot.com/2011/10/segmen-aq-and-fake-lover.html

E-R@!(^_^) said...

http://era-elf.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-dan-fake-lover-oleh-cik.html

akak cg,sya punye crite ni agak pjang sikit...takpe ke?sory!!!

I K A :) said...
This comment has been removed by the author.
NoYB said...

ala....sempat ker sy jOin nie....dah lewat ni...huhuhu...CG sgt kreatif la....^____^ suker & terasa nak jOin sbb BEST....merepek sekejap...~ cari artis cepat....hehehe...hope sempat jOin...

JOm koMen2x... :Nak masuk tandas pun kena AJAR ker...?

cik dayana said...

wahhh.

CiK GorGeouS ! said...

CD : HEHEHHEHE~ kemain wah3 Lagi yee~