Thursday, October 27, 2011

jom terjah bLog photographer harapan - KHAIRUL AZKAR


assaLamuaLaikum !! and a very good day untuk para readers, haters dan segenap yang membaca ayat pertama pada entry nie *ehehe, gedik sangat kata aLu aLuan neh* eh, maLam nie maLam jumaat Lah *hiksss* so, apee korang buat eyh ?? jawapan biasa :

'baca yassin Lah weh'

'uih..baLik keje awaL2 nie ape Lagi...mintak upah kat bini Lah'

'maLam2 jumaat nie banyak stesyen tv tayang cerita seram...Layan !'


hurrmmm...tak kisah Lah apee pon yang korang Lakukan, yang penting korang dah baca entry nie setakat nie *tahniah CG !! weehooo* enough merepekss...entry kaLi nie CG more kepada menayangkan gambar2 awesome dari seorang photographer muda yang berbakat...kaLau kita tengok sekarang nie, ramai goLongan dewasa, remaja mahupun kanak2 dah muLa pakai cemera DSLR sebagai peLengkap gadget masa kini *ehem, ayat macam nak tuLis kat majaLah Lah puLak* the bottom Line is, ramai umat manusia yang sukakan fotografi berjinak jinak dengan DSLR *i don't know what DSLR means*

so now, i wouLd Like to present you a photography bLog yang ada awesome pictures...pernah dengar KHAIRUL AZKAR ?? kepada yang rajin outing fotografi sekitar kawasan seLatan and seLangor, kL may be kenaL...jepada yang tak kenaL, bagus jugak sebab macam KHAIRUL AZKAR kata, biar artwork dia yang dikenaLi, dia tak perLu dikenaLi katanyee...down earth giLa...so, jom usya a few artworks yang CG curi dari FB dan bLog dia *woohooo*













awesome kan hasiL kerja dia ?? so far, CG suka tengok hasiL2 snap2 dia...waLaupun CG bukan orang seni tapi what i can say, setiap gambar dia ade nyawa and penceritaan yang tersembunyi *ehem* seriousLy, bakat dia nie kaLau di giLap and ada inspirasi yang mengancam...kompom boLeh pegi jauh neh !! siLap2 setanding dengan professionaL photographer macam ANNAS EASKAY ke *sentuhan dia memang superb* DENNIS YAP ke *internationaL wedding photographer* insyaaLLah...CG sentiasa doakan...

KHAIRUL AZKAR nie jugak seLaLu jee dapat peLuang shoot gambar2 orang2 feymes neh...dah Lah feymes, Lawa2 puLak tuh *kemain Lagi nie* ramai jugak bLogger2 yang dia shoot and memang LawaLah kan gambar tu jadinyee...jom tengok sapee manusia2 yang pernah di snap picture oLeh dia =)


and ade jugak taLents Lain yang jadi modeL untuk sesi fotografi dengan team2 K.A nie *K.A nama aLa2 manja gituu* so, amacam ?? cooL kan ?? weLL, kaLau tak siLap CG dia nie jugak banyak jemputan buat taLk atau organize outing fotografi oLeh orang Luar dari kawasan UTHM *perrghhh, bangga siot* so, kaLau korang berminat nak tengok more artwork atau in touch dengan KHAIRUL AZKAR nie, feeL free to visit :




note : jangan ingat fake profiLe biLa korang tak jumpe gambar sebenar K.A nie, dia memang pemaLuuuu~ *pemaLu Lah sangat* hikkksss~

28 comments:

Miss Eiza said...

awesome........cunnyaaaa~!!!<-histeria seketika

CiK GorGeouS ! said...

ME : kan ?? tangan seni weh...tak boLeh nak buat pee =)

Cik tikah said...

cantik sgt sgt uh gmbr yg dia ambik!!

iszieylyanziy said...

pergh,,saya suka gmbar2 ,,,bila la nak ambik gambar cantik cam tu

anys said...

lawa gile :)

CiK GorGeouS ! said...

CT : minat pLus gifted...jadi cooL giLa Lah gamaknyee =)

CiK GorGeouS ! said...

iszieyLyanziy : haaa...bende2 nie kan boLeh bLaja...xde haL Lah~

CiK GorGeouS ! said...

anys : CG say thank you on behaLf KA =)

si robot comel said...

cantik ! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeles ni

CiK GorGeouS ! said...

SRC : bhahhahaha~ santek giLa kan ?? =)

Amir Baker said...

Lawa de. Style n gojes.

CiK GorGeouS ! said...

AB : jemput2 yee kee bLog KHAIRUL AZKAR =)

♛RaRa♛ said...

cun habissss.wewitt haha^-^ anyway xreti nak romantik =2 :P

CiK GorGeouS ! said...

rara : HAHAHHAHA~ romantik kene pada tempatnyee =)

Intan Zulhilmi said...

romantik jga subjektif...trpulang pd individu mntafsirkannya...hubby sya x romantik...tp bombasticc...hehek...

CiK GorGeouS ! said...

IZ : betuL3...romantik tuh terpuLang Laa pada sapee yang mengaLami =)

hazanis said...

romantik xsemestinya ayat jiwang2...^^

CiK GorGeouS ! said...

hazanis : yeah ! betuL tuh =)

ctk said...

bila dia nk tangkap gambar ct lak ye...hihi


*pelik..knp ade komen romentik kt cni..ct slh tekan kee..hehe

syreen adan said...

romantiknya duk makan eskem ujan2... hahahah! romantik nye bila pluh2 kite die lap dekat baju die.. wakakaka~

Fatiha Kamarudin said...

kalau bg kite, time jumpa pun kira romantik jugak. lagi2 kalau jarang sangat jumpa. heee :)

CiK GorGeouS ! said...

CTK : HAHAHHAA...agak Laa drg saLah tempat...xpe2...kaLau berminat boLeh contact jee KA tuh =)

CiK GorGeouS ! said...

SA : amboii...romentik sangat !

CiK GorGeouS ! said...

FK : HAHAHHAA...tu Lah...Lain orang Lain tafsiran romantiknyee =)

**::CIKNUURUL::** said...

idamkn romantik tp dri sndri xreti nk rmntik,.haha,..nasib laa,.hurm,.

CiK GorGeouS ! said...

ciknuuruL : hahahaa...takpe...beLajar skit2~

JUJU said...

i pon bt cite KA jg..hihi same la kite kn..tp i bt utk my xsimen..lg teruk kn..gunakn KA..tp i dah minta kebenaran..i minat KA sgt2..ok Cik gojes i stuju bile u ckp KA pemalu..mmng PEMALU GILE..

CiK GorGeouS ! said...

juju : HAHAHAHAH...biaseLah...LeLaki meLayu terakhir Lah kan ~