Monday, October 17, 2011

BLUEHYPPO comeL apee, kan ?? *hikksss*


mari mengimbas masa LaLu !!

oLoLoLoLo...kiutnyee kau wahai BLUEHYPPO !! *hikksss*


ape kejadahnyee Lah kan CG pegi tempek gambar BLUEHYPPO yang comeL Lote kat sini yee dak ?? harusLah ade sebab, kaLau tak, takkan menggedik menampaL ikut sukasuki hati jee...actuaLLy, semaLam masa tengah sembang2 dengan member kat FB, tiba2 dia ade bangkitkan pasaL name timang timangan a.k.a nama manja untuk diberikan kepada CG *mengade2 sangat beLiau itu* tapi CG refuse sebab rase2nyee dah banyak nama timangan yang CG dapat dah sepanjang umur hidup nie *banyak Lah sangat kan*

actuaLLy CG paLing ingat satu nama yang member sekoLah rendah CG, RAJA MOHD RAFIQ *okayy, i stiLL remember his name* bagi pada CG...si raja nie satu keLas dengan CG and sangat Lah suka menaikkan darah semua kaum wanita daLam keLas tuh...yang seLaLu jadi mangsa, FARAH WAHIDAH my cLassmate jugak tapi biaseLah nakaL2 manusia...si raja nie suka sangat bagi nickname baru kat manusia2 dLam keLas...yang CG ingat : syahmi - chamito *susu yang femes time CG sekoLah duLu agaknyee* , farah - baLdu biru *sebab suka nyanyi and prefect berbaju biru, i guess* , somebody - suharto *ntah kenapee dapat name tuh* ... banyak Lagi tapi CG tak dapat nak recaLL...and of coz untuk si raja, kami bagi dia nama BALDI BIRU, sebab dia suka sangat menyakat cik baLdu biru =)

and there was one time biLa CG puLak bertekak bagai nak rak dengan dia, terus dia panggiL CG : BLUEHYPPO !! mase tuh, rase nak Lempang bertaLu2 jee muka si raja nie...okayy, i were a prefect on that time and i;m FAT !! bhahahaha~ duLu nak kata diri sendiri gemuk memang susah Lah nak mengaku but eversince i'm buiLding up my confidence and dah meningkat dewasa, tiba2 semua tuh jadi sangat keLakar...adoiiiLaaa...nostaLgia betuL gaduh2 masa muda mudi duLu kan...

hurrmmm...dah tak jadi secret dah nama BLUEHYPPO yang kiut tuh..korang ade nama geLaran yang kawan2 bagi ??? cerita Lah sikit and kongsi2 dengan CG =)

8 comments:

Elie Lily said...

bluehippo comel kot! hihi..
elie dulu org panggil Kudut sebab salu kelam kabut time sekolah! hahah

CiK GorGeouS ! said...

EL : bhahhhaa~ BH mmg comeL giLaaa kan ?? kudut pon cam shomeL sangat jek !

♥ MRS ZACKS ♥ said...

comel mcm CG !!!! :))

CiK GorGeouS ! said...

MZ : bhahahhahaa~ tau dah =)

zahidah seran said...

nickname saya paling best zai montel..
nostalgia betul sebab skrg dah kurus keringla pulak...=P

CiK GorGeouS ! said...

ZS : adoii...monteL...comeL giLa ! =)

~Nana 귀여운~ said...

homaigod..comel nyerrrr

CiK GorGeouS ! said...

nana : sangat kan ?? !! =)