Friday, October 7, 2011

banyaknyee nak cerita !! *eksaited*


ehem..ehem...actuaLLy CG tengah taip siri cerita CRONICLE KEYBOARD SI BLOGGER untuk update bLog nie....weLL, it's based on true story jugak Lah tapi macam biasa, biLa CG yang menaip wojibLah penuh dengan over cerita yakni hyperboLa yang meLampau !! *BHAHAHAHHAA* tapi masih Lagi daLam proses menaip dan membahagikan episod2 nyee...adeh !! kering idea sebenarnya nak bagi cerita tuh menarik dan unik *unik Lah sangat*


weLL, sebeLum ape2 CG nak kongsi dLu story pasaL abang hensem kesayangan CG neh....sapee agaknyee ??? AARON AZIZ ??? *bhahahhahaa, korang nie tak update story ke weh !!* abang AARON tuh CG nak bagi dia peLuang bermesra mesra dengan isteri tercinta dia, so tak mau dah kacau diorang *BHAHAHAHAHA* sekarang nie CG fLoating in the sky dengan abang ganteng hot giLos ade badan nan ketuL2 okayy...awwwuuummmm !!

AERIL ZAFREL or CG panggiL beLiau, BB that definiteLy not BLackberry but BABY BOY *okayy, muntah Laju2...2 saat jek okayy !!*

aiiisshhhh...mengapeeLah BB nie sangat hemsom Lagi kachak bergaya dan punyai pandangan mata yang redup gituuu....awwww~ adesss, sumpah romantik giLa...

Last night sebeLum tidur, my BB sempat Lah caLL and he said sorry sebab dia sekarang tengah sangat busy dengan kerjaya dia yang fofuLer tuh kan...so, as a good girL CG memahamiLah kerjaya dia tuh...janji, dia jangan macam2 sudah Lah kan =) trust, support and LoyaLty...basic ruLes untuk kekaL harmoni...if saLah seorang corrupt, bermakna memang corrupt Lah hubungan tuh *cheewah, siap bagi ceramah perhubungan puLak*

tiba2 my BB tanye something and this are some of our conversation :

(BB : aeriL zafreL, GG : GurGirL @ CG) *siLa jangan geLak !*

BB : hari tu masa pegi program anak angkat kat negeri sembiLan tuh you ada cerita kan you buat performance...tak nak bagi i kondem performance you ke ??

GG : adee...tapi performance bodoh2 Last2 minute prepare jee Lah...harusLah i tak nak bagi you tengok !! *bLushing*

BB : ammmboiii...pada i, you tak nak bagi tengok yeee...kat kawan2 FB yang berjuta Lemon tuh you bagi puLak....i merajuk karang !! *pura2 merajuk konon, Lempang jugak kang !!*

GG : haaaa...tau pun i dah upLoad kat FB, tengok kat situ jee Lah...ngade2 Lah you nie !! *tak nak kaLah jugak nak manje2, hikkkssss*

BB : aLaaa...i nak tengok kat bLog you Laaa...kaLau i bukak FB you nanti kecoh puLak segaLa reporter, paparazzi and production...kantoii dah kita, dah takde privacy Lagi Lepas nie...aLang2 you upLoad kat bLog, boLeh you marketkan i skaLi...bukan orang Lain pun you nak toLong...HAHHAHAHAA~

GG : adooiiii....makin Lama dengan you nie, makin mengada tahu tak you nie *awwwuuummmm* yeLah2, nanti i upLoad performance kami hari tuh...tapi you janji jangan geLak okayy !!

*upLoad video performance and BB pon dah tengok*

Lepas dah tengok :

BB : HAHAHAHAHAHAHHAHAHA...okayy, i dah geLak awaL2...you tau tak camne rupa you masa buat performance nie ???

GG : hah ?? macam hapee ??? wondergirLs ?? beyonce ?? shakira ??

BB : issskkkk...tu semua tak cukup power okayy...extra Lagi !! *hikhikhik*

GG : aLaaa...jangan nak mengada sangat boLeh tak ?? tutup tepon kang !!

BB : aLahai...jangan Laa macam tuu...i gurau jee...okayy2...you nampak comeL macam bear2 tengah menari okayyy !!! cutee !! HAHAHAHHAHAHAHAHAHA~

GG : cisss...kurang hasam !! hah...bear2 nie nak dapatkan beauty sLeep dah...gudnyte *konon2 merajuk*

BB : HAHAHHAA...you nie, keLakar okayy...tapi, you Lah bear2 yang i sayang...cute jek...okayy Laa GG, i pun nak sambung acting nie...producer dah panggiL..Lambat2 kang cik Lofa and kiLafairy tuh muncung sedepa puLakk..goodnyte hunn, sLeep weLL...esok, i caLL baLik yeee...assaLamuaLaikum...

ehekk...eheekkkk...eheekkk...kemudian, harusLah CG tidur dengan muka penuh senyuman macam orang menang Loteri 14 juta tak habis pakai seumur hidup...so, video yang my BB kate i'm dancing Like a bear2 tuh wojib Lah tak boLeh nak tayang kat sini....maLu okayyy~ *siot !*



16 comments:

Amirah Adnan said...

untung lah ade BB.. ekekeke

hai kembar name.. lame tak lepak sini~!

CiK GorGeouS ! said...

AA : bhahahhahaa...tu Lah !! Lame tak nampak...weLL, i dah ade BB, u biLe Lagi ??? ngahahahah~

lord_exile said...

nnt on weekend fizi bg link utk segmen nih. hahah

CiK GorGeouS ! said...

LE : hohohoho...baikLah..tapi pastikan kat tempat yang betuL okayy ~

Miss_Yanfie (,")(",) said...

*Kretip* btol segmen CG ni...
Samala, dis sunday night baru YC leh join, nak kena study dulu ni..
Ari ahad nye class ada 3 paper test..huhu!

Btw, thanks sudi singgah YC, jemput join segmen ni! Truly kretip okeiii (^______^)

MiszCoMoT said...

comey lah segmen cik gojes!!hahaha
comot polow!! nt kalau comot da jumpa fake lover comot join!! skrg sdg mencari guna ankel google..keh3

i am S!L4H.. said...

hahaha x leh blaaa. tipah tertipu la nih. ingat betul tgok kat sidebar nih, muahahahah

eh2 cambest je segmen. ngeee

C i k P i p i T e m b a m said...

hahahaha maluu gila kott.. insyaallah ye xjanji ... :) btw , thankss CG :D

LOLLYSHOPE said...

waaa.. simple n uniq la contest nie.. nak join leh? mlm2 ckt.. ni tgh bz blogwalking.. tgu yer..

CiK GorGeouS ! said...

MY : HAHAHAHA..thanx3...tibe3 jek teringat nak buat segmen nie...biase2 jee..jom join~

CiK GorGeouS ! said...

MC : dah jumpa nanti terus join okayy ~~ =)

CiK GorGeouS ! said...

IAS : HAHAHHAHA...very the convincing kan ??? ngeh3~

CiK GorGeouS ! said...

CPT : nak maLuu apee ntah...jom3

CiK GorGeouS ! said...

LS : anytime...join okayy~

LeSung baTu said...

owh..bear2 comel menari eh???wuwuwuwuwu..xpe la...janji my shah rukh khan enjoy..heheheheheh

CiK GorGeouS ! said...

LB : yeLaaa...untung Laa kak pah ade shah rukh khan~ ;p