Tuesday, October 18, 2011

kids today are the future Leaders of generations !



BERITA TERGEMPAR !!

kepada semua readers bLog CG yang berada sekitar parit raja dan batu pahat :

oh, kepada mana2 ibu bapa / abang kakak yang ada anak2 / adik2 yang..........

comeL macam nie *awwwuuummmm* atau Lebih comeL ???

pandai posing mosing macam nie *kLik2 amek gamba sket* atau Lebih ohsem ??

Lincah dan riang gembira *ahakkkssss* atau extravaganza ??

segak bergaya *nakkkk sign !!!* atau Lebih segaLanya ???


yeah..iniLah masanya anda memberi peLuang kepada anak2 / adik2 untuk merasai suasana hari graduasi di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) yang ke 11 !! yeah !!

betuL, bersempena majLis konvo ke 11 ini...UTHM akan mengadakan pesta konvo secara besar besaran seperti tahun2 yang Lepas dengan penyertaan yang Lebih hebat dan acara2 yang Lebih cooL !! banyak gerai2 akan di buka sepanjang pesta konvo kaLi ini dan banyak jugak aktiviti2 yang teLah disediakan oLeh pihak universiti dibawah keLoLaan peLajar2 UTHM =) ada karnivaL memancing, auto show dan macam2 Lagi...

oh, banyak sangat CG bebeL...nie sebenarnyee main point nak bagitahu, KKDK akan menganjurkan buat juLung2 kaLinya :

yeah, nampak tak...nampak tak ?? so pertandingan nie terbuka untuk baby2 kepada staf2 UTHM dan semua yang berada di sekitar parit raja dan batu pahat...akan diadakan di sekitar kawasan biLik seminar UTHM...so, kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai atau juga mungkin berminat untuk MENAJA, boLeh hubungi nombor2 berikut :

atiqah - 1034295118
athirah - 0139618841
arfah - 0137914883

*kepada yang berniat nak menggedik2 mengorat, Lupakan sahajaLah okayy..mereka takkan Layan*


sebarang pertanyaan atau ingin menyertai boLeh Lah hubungi mereka2 dan insyaaLLah dengan senang hati mereka akan membantu...

weLL, kids today are the future Leaders of generations !!


10 comments:

Hawa Ahmady said...

wahhh..nk join laa.,

CiK GorGeouS ! said...

HA : huh ??? nak join baby comeL kee ?? =)

Irna Syafiqah Zaabar said...

CG, no fon pengarah silap suda..
013-4295118 :)

CiK GorGeouS ! said...

ISZ : oh !! sorry...takpe, ade 2 num phone Lagik !! kat poster pon ade =)

nyna amani said...

Best2.. nk join!!

CiK GorGeouS ! said...

NA : errr...siLa2~ =)

Nor Atiqah Aima Roslan said...

j0m j0in sume~! =D...

notakaki: CG pn meh anta baby meh...=D

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : okayy...i'm sending myseLf ?? bhahahah~

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pon nak join.. :D tajuk bole buat apa apa je la ker?

CiK GorGeouS ! said...

CPP : yeah...join jee...yg penting Link kat tempat yg betuL ! =)