Saturday, January 1, 2011

naked party on new year bebeh !!

weLL3 !! it's new year bebeh !! sape tak sukee new year angkat tangan... *angkat tangan sLow2* ahahaha...aku bukan tak suke new year, tapi pada aku hari2 pon new year...bezanya, date dekat handphone dengan Laptop akan tertera bLa haribuLan bLa tahun 2011 instead of tahun 2010...weLL, maLam tahun baru nie aku sambut dengan irna sahaja...kat mane ?? buat apeee ?? hahahaha...nie haa nak cerita neh...

maLam tahun baru which is semaLam, kitorang keLuar Lepas maghrib pegi beLi barang kat weLLward...beLi barang2 asas yang dah habis ajee...irna nak pindah rumah, so takdeLah nak beLi banyak2 barang...kat weLLward tuh entah Lah kenapee si irna nie boLeh puLak jadi sengaL...

aku : eh3...nak beLi DETERGEN Lah..
irna : oh ! dapnye, dapnye, dapnye *siLa baca daLam intonasi budak gedik...hahaha..sambiL muke eksaited*
aku : ape yang sedap ??
irna : VITAGEN ??

adoiii Laaa...pecah perot aku kat situ meLayan budak pekak sorang neh...Lepas beLi barang2 sumee aku singgah rumah sewa aku nak ambiL baju2 yang nak pakai nanti...then, jaLan2 kat ekspo parit raja *year end saLe kateenyee* and i got myseLf 1 heLai seLendang dengan harga yang sangat susah nak dapat *kenyit2 mata sikit* Lepas tuh teman irna makan *padehaL sumbat jugak bihun tomyam semangkuk (^_^) sedap panas2* ayah kate takpe makan maLam tapi sup2 ajee...tomyam sup kan ?? hehehe~ dah kenyang menyekek, baLik Lah rumah...

kami sambut new year dengan Lepak depan tv sambiL konyeL2 tit bits, tunggu detik 12 maLam kat tv 3...sebeLum tuh tengok iron man *sambiL bergosip sakan* abes jek tengok bunga api sumee, dua2 fLat Lantas tertidur *Lambat sangat tunggu nak caLL orang* maka sambutan maLam tahun baru adeLah dengan tidur...kitorang bukan suka keLuar maLam sangat pon !! *baik konon* bukan tak nak sambut new year kat Luar macamorang2 Lain tuh, tapi aku maLas nak tengok bende2 yang aku pantang Lah nampak kaLau dah ramai2 tuh...ape dia ?? sendiri pikir Lah kaLau esoknyee makcik2 majLis perbandaran tuh jumpa kondom merata2~

detik 1 januari pon muLaLah muLakan harinya...bangun pagi2 ah membanting tuLang mengangkut kotak2 irna dengan iQa...diorang nak pindah dari rumah sewa masuk koLej kediaman baLik...oh !! 'keseronokan' tahun baru tak habis di situ ajee...irna menambahkan keseronokan dengan khabar berita kotak2 dan beg2 yang berat itu harus diangkat ke tingkat 4 !! oh, booooLeh ~ *what ??? tingkat 4 ??? mati (-o-)'* tapi takpe Lah, kita toLong orang biLa susah...mana tahu Lain kaLi orang toLong kita puLak kan ?? *dush3* angkat barang dari jam 8 pagi, 2.30 petang baru sampai rumah *myvi hitam itu di beri hadiah spa sebab banyak bekerja pada hari ini*

maka sekarang kitorang tengah Lepak2 sebeLum treat diri puLak pegi shopping yang konon2nyaa 70% off kat BP !! oh !! i Loiikee *tak mandi Lagi nie !! bucuk...bau masham* tertipu dengan tajuk entry ??? hahaha...nakaL sungguh anda !!

2 comments:

Irna said...

hahhahaha... kuang ajo ko mirod! bkn pekak laa... dah tu ko ckp detergent kt tmpt vitagen. mmg la!

Me3raD mYraD said...

hehe...