Tuesday, January 25, 2011

it's my coLLections~

ekk aahhh ekkk ahhh~ seLamat hari seLasa semua !!! wah3...time2 camnie pon stiLL ade yang mengorok tido Lagi ??? isk3...rezeki tak masuk tau bangun tengah2 hari nie *padehaL jeLes kene bangun awaL sebab nak pegi keLas* haaaa....aku memang sukee nak update entry...tak kira Lah aku nak merapu ke, merepek ke...yang penting hapdet tetap hapdet u aLL~

kaLi nie aku nak story mori sket pasaL habit aku yang susah nak buang sejak2 dah ade jiwa wanita neh...habit ape ??? shopping Laaa sayang !!! adoiii...siyesLy...aku pon naik takut kaLau aku start giLa shopping nak2 Lagi kaLau dapat beLi barang2 yang kiut2 tuh dengan harga yang Luar biasa murah...i'm going crazy babe !!! ahahhaa~ tak percaya ??

my bunch of coLLections of handbags, porches, bagpack, sLing bags and other kind of bags
this is my make-up kit...a huge one bebeh !! ahahah~
books are my addiction...kiree coLLection jugak Lah kan...
teddy bears..aww...i feminin jugak tau...most of my teddy's are given by peopLes around me...
whoaaa...LateLy...shawLs, scarfs and tudung are my addiction...ngahahaha...can't get rid any of them...
maLu nak tunjuk coLLections Lain such as accessories, buttons, handphones and banyak Lagi...barang2 coLLection di atas tuh semuanyaa yang ada kat rumah sewa...u shouLd have seen my coLLEctions of wardrobe kat rumah !! it's waaaayyyy out of controL...weLL, i can't heLp it when it comes to shop-tiLL-drop behavior...ngahahhaa...tapi tuh hanya berLaku biLa berduit okeng~ takde duit, pe Lagi...jom goda2 orang untuk beLanjee...hahahaha *kidding*
so, peopLe out ther...jangan giLa shopping macam saye okeng ?? sebab nanti, tak tahu nak Letak barang kat mane dah...mama !! i need a bigger wardrobe and storage !! ngahahaha~ *memang kene Lempang Laju2*

6 comments:

Irna said...

mirad aku nk pinjam beg jimmy choo kau yg baru tu bleh?? cm cantek klu bawak g kelas.. boleh??

Me3raD mYraD said...

irna: amboiii...sakan kau nganjeng kan~

vampire's lovex said...

mak aihhhhhhhhhhh byk nye shawl...suke..ske..hehehe

Me3raD mYraD said...

vampire's Lovex : muahahhaa~ da kate coLLEctions...baru nak bLajar jadi fashionista...simpLe2 je~

Nor Atiqah Aima Roslan said...

nih nnti kal0 nk balik kl balik nih...kene ade k0ntena nih...=D

Me3raD mYraD said...

iQa : dah mintak bawak Lorry suda...ngahaah~