Tuesday, January 4, 2011

parti buih...rawwrrr~

ade bagitahu kan semaLam, keLas minggu nie ibarat macam maLu2 puLak nak keLuar...ngiahahaha~ weLL, bagus jugak...at Least petang2 aku stiLL ade mase nak memeLuhkan diri...weLL, ayah pesan : 'don't find the time, make one 1 !' ehehehe...makanya semaLam, aku, kak pah and muna teLah berusaha dengan bersungguh2 bersenam...so, sorry sape2 yang caLL or text petang2 itu kerana beta pergi bersenam ok...itu hobby baru !! =)

ok2, pagi nie puLak my cLass was untiL 9 sahaja...makanya, baLik dari keLas sambung tido *ok2, tipu* baLik2 dah angkat kain baju semua Lambakkan daLam biLik...Lepastuh, rase sangat kasihan pada keadaan Jemang !! sangat kotor...makanya, kami teLah membuat our own parti buih okeh !! awww...raaawwwwrr~ sku siap2 tukar bikini, bawak baLdi and car soap...and meLangkah penuh eksaited keLuar rumah !! *maaf gambar saye berbikini tak boLeh upLoad...ade kanak2 yang membaca bLog ini...hahah*

berhempas puLas berparti dengan Jemang baruLah buah hati aku nie nampak kachak bergaya..shining2 Lagi...kaLau Bahar ( myvi hitam ) nampak pasti jeLes...ngiahahaha~ baruLah jemang dan tuannyee akan rasa Lebih seronok meLuncur di jaLanan parit raja neh...siLau mata mereka tengok jemang nanti *jangan caLarkan !*

hidup aku masih senang Lenang Lagi neh bukak sem, tunggu Lah tengah2 sem...facebook pon abaikan agaknyee....tak pon via ceLcom sms jee...ahahaha...ok Lah...idea takde nak merapu...nanti update Lagi okeng ~

10 comments:

Irna said...

fuyohhhh fuyohhhhh :P

Me3raD mYraD said...

yeLah...bahar hanta car wash...Jemang kena sentuhan tangan aku baru nak hensem ! =)

Nor Atiqah Aima Roslan said...

hahaha....fuiiyy0oo... jeles nye BaHaR..haha... jemang kachak ah...nk ng0rat ley?

Me3raD mYraD said...

Jemang kata dye nak cari orang utara...so, consider boLeh Lah ;p kot..

illynne said...

tapi kalo lawan ngn JoHaN, mesti JoHaN saya johan!!! hahaha

Me3raD mYraD said...

johan mestiLah dah out of List !!

illynne said...

JoHaN menag gak, menang gak!!

Me3raD mYraD said...

nak menang ? amik Laa~ =p

Nor Atiqah Aima Roslan said...

hahaha.... ak 0rg tengah2 weyh.... haha... Jemang 0k ke? tuan jemang setuju ke? =P

Me3raD mYraD said...

iQa : tuan jemang dan jemang both setuju...memang sukeeee sngat Lah kat orang utara~