Sunday, January 9, 2011

tak nak Lah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adeh !! tengah syiok2 tido dapat caLL dari ayah...

ayah : heLLo, how's everything ??
aku : so far aLhamduLiLLah..nothing much....baru start keLas kot...
ayah : oh ! ok...anything just Let us know ok...jangan simpan2...
aku : ok..
ayah : so, are u going back on chinese new year ??
aku : of coz !! so far TBC memang takde pLan pape dengan cLub sumee...
ayah : good ! whatever, u have to bLock the dates on this becoming chinese new year..
aku : ok2...nak pegi Langkawi eh ??
ayah : eh ?? mak kau tak bagitahu Lagi keeee ???
aku : bagitahu apee nie ???
ayah : ade orang nak merisik kau...
aku : kejadah nyeee...

tuuuttt..tuuutttt...tuuuttt...time2 macam gini Lah Line nak putus...aku pon try Laaa caLL ayah baLik tapi faiL...adoiii !!! benci betoL Lah...'papa teLefon, papa teLefon huaaaa' *ini bunyik ringtone ayah* meLompat aku pegi angkat teLefon...

aku : ape cer nie ayah...jangan Laa buat Lawak2 di petang hari...
ayah : betoL Laaa..sape nak main2 puLak...
aku : giLe apee ??? sapeee ???
ayah : entah !! kau baLik nanti Lah kita cerita...baLik awaL tau !!
aku : *bLurr*
ayah : ok Lah, nanti2 ayah caLL Lagi...nak keLuar ngan semua nie...bye..take care...diet, diet jugak tapi kene makan...excersice jangan Lupee...

ayah aku pon Letak teLefon !! adoiii !! macam manee nie ?? sape puLak yang nak merisik aku nie ?? apasaL aku tak tahu ?? aku bercinta dengan sape2 ke yea ?? awak hantar rombongan ke ?? *tak tahu tuju kat sape...ngahahhaa* setahu saye, awak tak tahu saya sukee kat awak !! arrrgghhh !! stress betoL...rase macam nak capai teLefon and caLL beLiau cerita, tapi........ *sigh* macam Lah dia kesah =( *do u care ?..huuuu*

menghadap Laptop...terfikir fikir dan rase nak nanges pon ade...adoiii.. *sobs3*

*tuut..tuut bunyi msg masok*

'free your time 3 febuari to 5 febuari...sudah check in untuk hoLiday kat PD...confirm..jangan tak baLik puLak'

eh3..tadi yang caLL tuh apee ?? okeh, saye mengeLamun !! *pengsan*

6 comments:

Ahmad Firdaus said...

wah!!...

tak sangka.. lagi cepat mirad... hahahaha...

tahniah!!!

Me3raD mYraD said...

ahmad firdaus : erk ?? waaaa~

Nor Atiqah Aima Roslan said...

tetibe ak k0mpius mane yg bet0l nih?

Me3raD mYraD said...

iQa : ini kisah benar...

izzatulshazni said...

haha...shaz tu nak datang merisik akk,lalalala~

Me3raD mYraD said...

izza : kaLau izza datang...teros akak terima meh~