Tuesday, January 4, 2011

entry khas untuk si dia !! (^_^)

buat juLung2 kaLinya...saya, amira bt adnan a.k.a mirad nak memperkenaLkan seorang manusia yakni BF saya !!! *wooot2...paparazzi ramai dah menjengah* weLL, ini bukan main2...iniLah BF saye yang kachak, hensem, kiut dan segaLanyaa Lah...nak kenaL dia dengan Lebih rapat ??? meh sini pegi kat BLOG dia...pengenaLan : nama beLiau ahmad mifdhaL ! *kachak tak ??*

aLoLo comeLnyee dyee !!! i Looiikkeee~~
weLL, dye pandai masak !! untungnyeee =)
mukee nieLah yang menyerikan hari2 sayee !!
beLiau ini sangat manja !! dengan semua Lah~
renungan mata dia tuh...awww...memukau u~
hurmm..tengok Lah tuuu...beriman puLak tuh !!
ini gambar beLiau..macho Lah jugak...zaman muda2~
dah La hensem, macho, kachak...rajin puLak tuh !! oh !!
beLiau sangat disayangi ramai...saye sayang beLiau juga !
ini gambar first saye ambiL and siniLah detik perkenaLan pertama di KMM !!

weLL...puas dah tengok gambar ??? hehehhee...so, jangan banyak tanyee dah !! *BF = BestFriend* hahahahhahaha....mari geLakkan semua paparazzi tak bertauLiah (^o^)v
*mifdhaL ! jangan nak merajuk dah...emma pon tak dapat entry khas macam gini tau*

10 comments:

aLia-nL said...

kau nak kene penyepak aku ke???
cessssssssssssssssssss!

Me3raD mYraD said...

1st paparazzi going down ! =)

ermaemira said...

ko nk ak majuk x??? ;p

Me3raD mYraD said...

Long : kau jangan nak mengade...sumee nak majok, matiLah aku !!

illynne said...

saya tak tertipu!! sebab..teeeeeeettt...

hahaha!

Me3raD mYraD said...

Lagi sorang paparazzi kene !

illynne said...

baca betul2 wahai mirad. X TERKENE okeng, hahaha

Me3raD mYraD said...

yeLah kak ain...huahuahua~

ahmadmifdhal said...

auww~~~......

Me3raD mYraD said...

mifdhaL : kau dah kenapee ?? muahaha~