Tuesday, November 8, 2011

pLease. bLame my cousins *ahakss*


ehem...ehem...beri LaLuan...CG nak buat pengumuman nie *bajet*

okayyhhh...masa raya Qurban hari tuh, my cousin ade buat open house kat pajam...macam biasa, CG pegi seheLai sepinggang, nasib baik tergerak nak bawak undies bagai...then biLa ramai2 anak dara dah berkumpuL, makanya CG teLah pon ditahan daripada baLik ke ampang *i feLt Lucky that i brought a Long my undies* when our famiLies dah gerak pegi rumah tok sedara kat putrajaya, kami2 si anak dara teLah merampu ke sekitar pajam, niLai dan mantin *memang kaki jaLan, maLam puLak tuh* and we had a bLast !! i'm updating it now because i'LL be staying in my cousin's house for severaL days starting from tomorrow *so ??* which means sangat payah nak update entry after this *sigh*

bLame my LoveLy cousins !! *kidding, i Love them*


see you soon !! don't miss me okayy ?? wiLL ya ?? *ahakss*


16 comments:

yusuflaili said...

Salam,
seronok beraya bersama sanak saudara..apa2pun selamat raya haji.

semutsengal said...

Errr,


nak seribu daya yaaww !



AHHAHAHAHAHA

Cik tikah said...

ckp pasal undies :p haha..

aiman fanboy k-pop said...

seronok sakan nampak....^^
selamat hari raya aidiladha..!

Cik Eliza said...

meriahnya!

:D

charissa said...

Nice kakaa... :)

lanjutkan,,, :D hehe..

NisaAdnan said...

meghiahnya mak ngah raya. heee semua comel ^^

CiK GorGeouS ! said...

yusufLaiLi : hehehe~ terima kasih...memang seghonok sangat !

CiK GorGeouS ! said...

semutsengaL : nie aLasan paLing pemaLas CG buat...hehehe~

CiK GorGeouS ! said...

CT : ehek...sungguh tak maLu kan CG neh =)

CiK GorGeouS ! said...

AFK : terima kasih~ kirik saLam kat k-pop ! =)

CiK GorGeouS ! said...

CE : memang meriah sangat !

CiK GorGeouS ! said...

charissa : terima kasih =)

CiK GorGeouS ! said...

NA : kami mmg meriah...btw, nie gambar mase kazen tunang...masa raya sibuk makan..HAHAHA~

izzaty hamzah said...

cg..kisah penculikan ea...haha ingat bebetol..^_^

CiK GorGeouS ! said...

IH : HAHHAH~ ngengade buat saspen~