Saturday, November 5, 2011

ape ade dengan 5 november yee ??


ohoiii....runsing...runsing...runsing....CG tengah runsing sungguh neh...adoiii~

biLa tengok tarikh 5 november neh, macam famiLiar jee tapi tak tahu Laa apee yang speciaLnyee dengan tarikh nie...errrmmm...jenuh Laa kepaLa otak nie dok memikir, apee ade dengan date nie eh ?? *menung panjang macam daLam gamba tapi Lagi kritikaL sebab guLing2 sekaLi*

tiba2 ,

ingat zaman doLu2 masa stiLL beLajar Lagi dekat SERATAS, seLaLu Lah tarikh nie CG ingat2 *sampai sekarang pon ingat okayy, sajee gedik gimik tak ingat* ade one time tuh, tengah2 maLam kami pergi terjah dorm dua orang budak nie sambiL bawak kek yang dah berLiLin pastu konon2 buat surprise...nasib baik diorang tak tido Lagi...hikhikhik...

dari tadi dok bebeL2, idea pon dah menipis...so, ape yang CG gedik2 nak terLupa2 tadik adeLah. birthday twins yang paLing senget daLam dunia merangkap tow of my besties :


ehek ehek ehek...sorry yee twins, curi gambar dari FB sebab gamba Latest korang takde pada CG...korang tanye kenape ?? kenapee ?? yeLah...Last kita jumpe same2 tahun biLa eh *siLa refresh sendiri memori korang, BHAHAHHA* weLL, you both stiLL LoveLy as aLways and semakin tahun semakin jeLita dan semoga semakin tahun, persahabatan kita makin erat macam zaman duLu2 jugak even masing2 dah bawak haLuan masing2...so, to both of you...HAPPY BIRTHDAY yang ke 22 !!




waLaupun mereka nie twins, tapi muka dan watak mereka adaLah berbeza kaLau korang betuL2 kenaL dengan diorang...duLu orang seLaLu tak boLeh nak beza mana satu aLia and mana satu aina unLess tengok nametag diorang, tapi awaL2 masuk sekoLah jee CG dah boLeh bezakan diorang...awesome !!

yeah, ini aina nabiLah si adik...CG duLu anti sungguh dengan dia neh seLaLu gaduh2 sebab dia nie macam annoying and tajam sikit biLa bercakap tuh *aLa bucuk2 aina* tapi Last jumpe dia Lepas sekoLah hari tuh, banyak dah berubah...jadi sopan santun, Lemah Lembut, baik hati, sweet dan segaLanya Lah...jangan mara yee aina *hiksss*

to aina, HAPPY BIRTHDAY dear...dah matang dah kau sekarang kan...hopefuLLy semua yang kau hajatkan akan termakbuL dan semuanya membawa kepada perkara2 yang baik...kepada cik abang aina, jaga aina baik2 and nanti kaLau dah nak mengikat taLi nanti jangan Lupee jemput CG okayy...CG boLeh bagi fuLL cover story tentang majLis korang tuh *hehehe* cepat2 Lah jumpe baLik, dah rindu nak gaduh2 Lagi ~

yeay !! ini aLia najiah...ini Lah budak gemok my bestie yang disayangi Lagi dirindui...weehooo !! nampak dia nie macam garang jee tapi berbanding adik dia, dia nie Lagi soft hearted punyee...weLL sekarang nie dia dah jauh nun sana di indonesia tatau biLa nak baLik mesia peLok2 CG entah...rindu !!! soobbbsss~

to aLia, HAPPY BIRTHDAY sayangss...dah Lama tak dapat nak jumpe kau sebab musabab nyee adeLah kekangan kerja yang meLampau dan Limit masa yang tak boLeh nak dieLakkan...wuuuu~ rindu okayy...semoga setiap tahun ini memberi Limpahan rezeki yang berpanjangan dan kesihatan yang baik...kepada cik abang aLia pLak, jangan nak mengade2 sangat okayy...BHAHHAHA~ i Love you Leya =)

untuk korang berdua, nah Lagu birthday :


p/s : mesti ramai yang akan review anugerah skrin sangat bosan kan ?? tapi ade jugak yang best macam persembahan jac, shiLa and aLiyah...pastuh keLakar2 si zahiriL adzim dengan botak and shaheizy sam dengan rosyam nor...kire boLeh Laa...yang takbest, audio tak best Langsung and serius nampak hambar giLa anugerah nie...maybe, management kene tengok ape sebabnyee...maybe pengacara ?? RCW macam pak pacak jee kot *sorry*

12 comments:

Hawa Ahmady said...

bagitau kawan tu kita wish happy birthday kat dorang gakk...

CiK GorGeouS ! said...

HA : HAHAHAHA...nanti diorang bace...anyway, thank you =)

misTeaRed said...

salam a.adha CG....:)

CiK GorGeouS ! said...

MT : saLam aidiLadha untuk anda juga =)

ctk said...

ct pon ader kawan twin..mula2 memang sush nk beza, tp lme2 da knl..hihi


*happy belated besday kt kawan twin kamu yeee...mereka sangat cun!

Unknown said...

Thanx cik mirad! Aku memg annoying pun dulu..bese la time mude2.. Skrg da jadi ayu..hahaha.. so thoughtful of you dear..last kite jumpe is mase g sunway lagoon tu la weh..huu..take care dear fren :)

Cik tikah said...

dorang kembar tak seiras yer cik gojes?

aLia-nL said...

thaaank yooouuu miradd!nak pujuk ke hape nihhh siap buat satu post special.haha.thanks darling! muahxXx!

CiK GorGeouS ! said...

CTK : hahahaha~ amboii....puji nampak...heheheh~

CiK GorGeouS ! said...

unknown : aina !!!! wiwiwiwiw~ oh, rindu kau~ weeehooo...

CiK GorGeouS ! said...

CT : hurrrmmm...diorang kembar seirah Lah =)

CiK GorGeouS ! said...

aLia : hahahahah~ memangnak pujuk pon~ huuuu...