Tuesday, November 15, 2011

CG si diva pencen =)



ehem, hanya boLeh berangan punyai iphone banyak2 feeLing diva *padahaL*


weLL, seLaLunya CG memang adaLah manusia yang sangat aLert dengan handphone...serius, kaLau ade orang caLL atau text, CG akan angkat atau repLy secepat yang mungkin sebab i know it might be an important stuff...duLu CG cukup hangin kaLau CG caLL somebody and it's reaLLy urgent tapi caLL tak berangkat...memang rasa macam nak maki hamun jee L
ah *but i never did* seLaLunya CG akan jadi sangat sarkastik : 'Lain kaLi, handphone tuh gantung kat Leher okayy' yeLah, seriousLy kaLau korang tengah urgent nak reach somebody mesti korang pon angin kan ?? korang boLeh kaLau nak abaikan handphone korang tuh if kaLau korang BUKAN :
  • orang penting daLam sesebuah majLis atau organisai atau syarikat *nak buat keputusan sangatLah susah*
  • berjanji dengan orang untuk caLL atau di caLL oLeh orang tersebut
  • seorang anak / isteri / suami /ibu / bapa yang sedang berjauhan dengan famiLy *macam2 anggapan negatif boLeh berLaku...bukan curang Lah !*
  • diva fofuLer ramai umat manusia nak tahu gossip korang
  • manusia yang sedang cari kerja atau menanti peLuang2 menuju ke arah kebaikan
kaLau korang bukan goLongan2 di atas, bermakna korang boLeh join CG abaikan teLfon itu *whattt ??!!* okay2...CG patutnya tak abaikan handphone CG...tapi seriousLy dah dekat sebuLan handphone itu berfungsi secara minima *tak macam seLaLu, hectic* so i've decided to just ignore my handphone...jarang dah bawak keLuar or kaLau bawak pon biasanya siLentkan sebab tau takkan ade sape2 pon try caLL or reach me...tapi Lain puLak yang terjadi...biLa tak bawak phone, berduyun2 puLak caLLs and texts yang masuk *grrrr~*

makanya, nanti2 Lah CG caLL or text baLik yee...jangan marah okayy *hikksss*

p/s : CG bukan diva Lagi dah yang korang nak caLL2 bagai...dah pencen dah...pegi cari diva Lain yang Lagi hebat okayy =) *statement tak bersaLah*



8 comments:

wannabila said...

miss CG , muehehe , btol sangat . masa kita tak pegang hp lah berduyun mesej dan call masuk . masa pegang sorang pun takda -_______-!! hangin sungguh . muehehee .

CiK GorGeouS ! said...

wannabiLa : takpo eh...jom buek perkaro berfaedah sket dari tangan dok taip meset tuh yee =)

k.h.a.l.i.l.a said...

hahhaaa... memang bengang kalau ade urgent, call x agkat

CiK GorGeouS ! said...

khaLiLa : kesabaran tercabar namenyee =)

Ms. Sugar Sugar said...

ehh sama la. fon ni siap abes bateri terbiar berhari hari lagi hahaha apa nak jadi lahh -__-""

CiK GorGeouS ! said...

MSS : HAHAHAH...same ! maLas dah tengok phone...perangai apee Lah nie (-.-")

.Si kEmunCuP. said...

ngehngehngeh.
rs nk tendang org x pnggil kakak :p

CiK GorGeouS ! said...

SK : zaman kegeLapan sungguh =)