Saturday, July 2, 2011


i beLieve my dad mesti keep me track kat bLog nie *giggLes* i just know yang beLiau sangat ambiL tahu my daiLy feeLings, moods and scheduLe from here *oh, sangat maju ok my dad* ok, as been said before, i came back to batu pahat yesterday, by 9.30 a.m KKKL bus...so, irna and i traveLed back for ou priceLess vacation *vacation Lah sangat kan* actuaLLy CG and irna wiLL fLy off from maLaysia on 20th juLy to a severaL unknown pLaces *giggLes* so, kami baLik BP nie pon sebab nak pick up barang2 yang kami tertinggaL hari tu...

yesterday, friday...sampai BP dah jam 12.30 at noon...and CG punyee housemates semua pon tak baLik rumah Lagi and i don't have the house keys yet *baru move in kan* so, kami decide nak singgah BPmaLL kejap and soLat bagai semua and berniat nak tengok movie...tapi agak hgampa because cerita tersebut tiada Lagi di cinema sudaa...so, kami pon baLik Lah naik Limousin warna kuning tuh *ahaks, bas causeway Link Lah !* sampai2 rumah rehat segaLa, CG pon gi Lah hantar my Lappy kesayangan kat encik jefri untuk dibersihkan secara besar2an *bapak IT pon tetap guna member, ngahahaha, kidding2*

so maLam semaLam, kami teLah menyambung penat kami dengan keLuar tengok cerita SEKALI LAGI...review ??? tak payah, yang penting CG keLuar panggung dengan mata bengkak dan eye-Liner bersepah...hahahhha, hati tisu sungguh ! *takde Lah sedih sangat cerita, tapi biLa booster stress and sedih dah ade, mudah saje nak mengaLir air mata neh, hahaha* then Lepas movie, rase macam nak meLepak puLak...so, off to pantai punggor !! Lepaking kat sane sampai jam 4 pagi camtuh...memang awesome ah...feeLing jiwang, story2 ngan member2, memang Lepas tensi ah ! baLik tuh singgah mcd and meLantak...CG and ieka je, makan set famiLy for 3 *mamang meLahap sungguh* weLL, i had fun and thanx to haziQ coz sudi bawak kami meLepas tensi~ baLik, fLat terus tidur...



actuaLLy CG takde mood sangat Lah hari nie...semaLam dah happy2 tapi tu Lah...biLa ade antara orang kesayangan kita kemurungan, kita akan kemurungan jugak...macam feeLings terpindah gitu~ kadang2 ape yang kiita rasa tuh kita kene Let it out...kaLau simpan sorang2, sakit jiwa...betuL tak ??? tuLah, CG nie puLak tak suka nak desak2 supaya bercerita, tapi i'm a bit worried biLe anda macam tak bersemangat gitu...takpe Lah, maybe i'm not the perfect choice yang dia nak bercerita...CG tak kisah, asaLkan dia itu ok...tak kisah Lah dia nak cerita pada orang Lain ke, nak pendamkan...i just want dia ceria semuLa *sigh* cLiche, tapi CG rase : i wiLL give and trade anything just to make dia happy and back to normaL..ok, tak mau emo sangat, nanti CG stress ! haahahaha~

semoga semua stay happy and support CG ok ! =)

6 comments:

sabella mohamad said...

abah caring kan ?
teheee

CiK GorGeouS ! said...

Sm : manee abah yang tak caring kan~

diyan said...

entry pendek pa .byk ja gmbr hehehe

CiK GorGeouS ! said...

diyan : biase La tuh =)

i am ain said...

banyak gambar dan cantik cantik :D

CiK GorGeouS ! said...

IAA : ahahaha...tang mane ntah gamba yang cantek tuh =)