Tuesday, July 12, 2011

sabar okeh baby !! *sambiL usap2 perot*




oh, sape tak tau Lambang apee kat atas tuh, siLa sepak diri sendiri sebnayak Lapan ratus enam puLuh ribu kaLi yee...itu adeLah Lambang mcd...hurrm, weLL banyak puLak cerita2 yang nak menjatuhkan KFC ngan MCD neh kan...tapi seLagi CG tau semua fast food neh haLaL dan disahkan haLaL oLeh jabatan2 yang berkenaan, and CG yakin bersih, sorry...CG akan terus makan !! yummy~ *haters, siLa jangan macam2...hahaha*

eh3..bukan nak bising2 pasaL haLaL haram kee hape kan *ewaaahhh, dah macam berceramah puLak* okeh3, meLaLut..hari nie baby daLam perut CG neh meronta2 nak makan mcd !! *haha, kidding2...mane CG ade baby* okeh, CG yang meLahap nak makan mcd sangat2...dah Lame CG tak meneLan mcd itu...since baLik dari batu pahat hari tuh, mane Lah ade CG mencekik mcd Lagi...tu pasaL Lah mengidam...

diorang sebokk dok bagi CG kupon free untuk doubLe cheese burger tuh, tapi anak cacing daLam perot CG neh nak makan griLLed chicken burger neh !! awwuuumm~ GCB neh memang menepati seLera CG Lah kan...adoiii...rase mengidam bertambah tambah puLak...tapi nak buat camne Lah kan, terpaksa tangguh jek Lah mengidam nie hari nie sebab CG tak keLuar rumah pon hari nie...ingat nak menyimpang kejap mase amek adik dari tusyen, tapi parents CG pLak yang pegi amik...so, tahan jek Lah kan *sLuurrrppp, sedut air Liur*

tapi penderitaan perut CG tak berterusan, turun2 bawah tengok ade nie :

spagetti home made by my mom...hahahha~ takde pakai sos prego bagai...asLi punyee perasa dari buatan mak CG...hahahha...so, meLahap nie jee Lah maLam neh...aaahhhh *bunyi kekenyangan tanpa batasan* biLe dah kenyang, perut puLak sakit mintak buat peLaburan saham terbesar...ngiahahaha~ *oooopppssss, sorry kepada sapee yang tengah makan yek !*

p/s : tibe2 CG teringat akan nama saintifik yang kawan CG CIK NOR ATIQAH AIMA ROSLAN neh kepada berak dan kencing...dye kate baru Lah nampak sopan biLa sebut berak tu BERATO EXORA and kencing tuh KENCHANA ASIKHIN *CG pon tatau kenapee nameenyee begitu !*



12 comments:

amir aizat said...

ambui nk gcb jer, cheese xnk.sedap tuu! hehe

GaDis BuTtErFLy said...

bestnye.. hih, tp saya suka aiskrim dia- milo mcfurry..hihi ceria2 selalu :)

CiK GorGeouS ! said...

AA : aLaa...GCB dah sLaLu makan...so, dah tak sedap nak makan dah ! hahah~

CiK GorGeouS ! said...

GB : haa....CG ske mcfLurry oreo ngan choc sundae =) uuuu...dapnyee~

Fathiah Hamim said...

sedap nyaa. CG dah guilty sebab buat fa laparr

CiK GorGeouS ! said...

FH : CG Lagi guiLty sebab buat baby daLam perut neh Lapar...hahaha~

Belbel said...

gcb the best la. tp pernah makan kat ts last year tp langsung x sedap. myb sbb mse tu tgh ramai org, so buat burger tu pon cincai2 jer kottt. T__T

CiK GorGeouS ! said...

beLbeL : haaa~ GCB kat parit raja sedap !! sebab org yang buat tuh kawan CG and dye buat penoh kasih sayang...hahaha~ daapppnyeee~

muhamad hanif said...

makan je tau..


KAHKAHKAHKAH !

CiK GorGeouS ! said...

MH : makan itu perLu pee...ngehehhe~

Nor Atiqah Aima Roslan said...

uik~ dh x rahsie la lepas nih.. hahahaha

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : hahahah~ dah tak payah Laa nak berahsia sangat ngah~ HAHAH~