Sunday, July 17, 2011

happy berganda !


hehehe...sebeLum nie CG ade panah bagitau kan yang CG kempunan nak makan GCB...so, hari nie, jadik apee sekaLi pon...CG pegi jugak cari GCB tersebut di mcd...makanya,

TADAAA !!!

siLa abaikan mata yang sembap dan eyebag yang JELAS keLihatan itu okeh..itu adeLah hasiL banyak menangis semaLam...errr...errr...errr...menangis ketika tengok cerita HARRY POTTER !!! *siLa jangan geLakkan, sape geLak CG tepok dahi dye*

buuurrrrppp...aLhamduLiLLah...dah kenyang makan, baruLah ade mood nak taip entry kan...actuaLLy, nak story mory Lah sket *start jadik kepochi jap* tadi mase beratur kat mcd, menyirap gak CG biLa ade seorang husband nie marah2 bini dye tengah khaLayak ramai itu...nak masuk campur, dah sah2 Lah CG akan kaLah kan daLam court...nie masaLah diorang takde kene mengene ngan CG...cumeenyee CG kesian kat perempuan tuh...maLu ouh !! so, CG nak nasihatkan semua suami, boyfie mahupun kawan2 LeLaki...siLa jangan panas baran sangat sampai nak bergaduh dengan perempuan kuat2 suara puLak tuh !!

okeh, tak adiL kaLau kate LeLaki jek kan...so, pretty girLs sekaLian jugak....jangan gaduh2 depan pubLic ok...semua boLeh jee settLe senyap2 kat beLakang...jangan buat scene yang bakaL memaLukan korang jee gamaknyee =)



eehhh2...CG sempat camture neh...pagi tadi CG buakak bLog, number dye cantik jee Lagi neh...1234 !! sweet giLa number ~ terima kasih yee semua paparazzi sekaLian sehingga maLam neh Last CG tengok dah capai angka 1249 tadi...mak aih...terharu CG ok ~ *Lap2 hingus*

teruskan menyokong bLog CG yang tak seberapa nie yeee...sayang korang ! ahakkzz~hari nie happy berganda Lah CG *senyum Lebar2*

(^______~)




8 comments:

Ku Azhar said...

waahh!! bkak2 nmpak mcd! :( mne aci cik CG! :p

CiK GorGeouS ! said...

KuA : hhahahhaha...sorry Laa kaLau terLiur~ hehehe...nanty kite gi deting makan mcd yeee =)

Bulat said...

cik gojes.. len kali ajk kite nk mkn mcd tuh.. kite pon lapaa!! hehe!! psl cik suami tuh, suke ati jer mrh2 bini ek? laki camtuh baik jgn buat laki..hehe!! ayt bebelit2 la pulak!!

CiK GorGeouS ! said...

buLat : HAHAHHA~ nanti pasneh kite gi makan same2 yee....amboii...marah sungguh neh =)

Farra suka suka conteng said...

yeahh ! GCB !

CiK GorGeouS ! said...

FSSC : yeah !! GCB is the best ! =)

Akeyla Frr . said...

WAHHWAHHH ? BURGERRRRRR MCDD !

CiK GorGeouS ! said...

AF : yummy !! sedap kan ??~