Monday, July 11, 2011

nak buat fiLem seram, hentikan je Lah !

cerita bergenre seram ?? reLevan Lagi kee daLam panggung kat maLaysia neh ?? seriousLy, kaLau dari production maLaysia CG rase, memang tak boLeh bLah Lah cerita bergenre seram neh...dari seram terus jadi keLakar...serius !! CG tibe2 tertuLis pasaL bende aLah neh sebab CG tengah tengok tv3 sambiL Layan ANGRY BIRD sekarang neh *hahaha, ok saLahkan housemate CG !* then tibe2 tv3 tayang ikLan movie fLat 3E *betoL kee eh name cerita tuh*

kaLau sebeLum nie, CG akan tukar channeL Lain kaLau ade ikLan cerita hantu, tapi sekarang neh CG rase sumpah tak seram Langsung cerita orang2 meLayu neh buat....tak tau Lah saLahnyee kat mane, efek ke ?? peLakon ke ?? jaLan cerita ke ?? tapi CG tak rasa boLeh meninggaLkan kesan terhadap CG....tak macam cerita2 seram dari thaiLand semua tuh...even omputeh punyee cerita hantu pon tak bLey chaLLenge ! so, sebeLum pengarah maLaysia nak buat cerita bergenre seram macam SUSUK, RASUK, JANGAN PANDANG BELAKANG, DAMPING MALAM and etc, siLa Lah buat kajian yang mendaLam dan tengok cerita2 seram dari thaiLand...CG pon tak ingat tajuk2 story tuh tapi, rase2 macam semua pon seram !

peace yaww~

14 comments:

diyan said...

yup movie seram mlysia tak seram . ==

Qaseh said...

hantu2 sekarang dah pandai buat lawak..x ade lagi nk seramnye...haha

CiK GorGeouS ! said...

diyan : hahaha~ memang tak seram Langsung...kaLau ade pon, berape kerat jek~

CiK GorGeouS ! said...

qaseh : hantu pon pandai tengok maharaja Lawak dah skang neh..heheh~

Shaherah said...

betul.. cter karak yg shera tgk.. serius hantu die comel gler..

yg dok terjerit2 uh semua gurl2 yg ade pkwe.. konon dpt peluk2.. mcm sial perangai.. kita kat sebelah yg terkejut tgk die trjerit..

CiK GorGeouS ! said...

shaherah : haaa..agak comeL Laa kan nenek tuh..muahahah~ =)

Ntahsapa2ntah said...

ehhhhh cop cop.. Smlm nengok dia the making mcm Flat 3A jer.. Ker sy yg salah flat?? hihihihihihi

CiK GorGeouS ! said...

ntahsapa2ntah : entah Lah Labu...CG pon tak sure...hehehe~

teciq said...

ade jugak cerita seram thai tp kelakar..hantu dia sengal2..tak ingt tajuk dia ape..hehe.

CiK GorGeouS ! said...

teciq : hahaha...kaLau genre mmg keLakar, tak kisah...nie genre seram tukar sudaa jadi keLakar =)

Fatin Nabilah said...

xsuka cerita seram..baek buat action movie..hehe..:)

CiK GorGeouS ! said...

FN : hah~ betuL jugak tuh !

Nurasyiqin said...

tapi citer khurafat seramm..=D

CiK GorGeouS ! said...

nurasyiqin : haaa...boLeh Lah tahan =)