Monday, July 11, 2011

menangeh terharu dan terkejot ! ='D


okeh, nak meLeLeh hingos CG tau semaLam biLa tiba2 ade orang PM CG kat FB mintak Link bLog...terkejut gak Lah CG biLa tibe2 orang tersebut mintak Link bLog, ingatkan nak hack ke, hapee kee...CG tanye nak buat ape, boLeh dye seLamber kate : NAK BACA !! ok, bagi yang tak berapa nak paham, itu adeLah penghargaan terbesar pada CG ok biLa ade yang cari Link bLog CG semata mata nak baca hasiL nukiLan CG yang tak seberapa neh *hukhukhuk, nanges sambiL Lap2 hingus* anyway, terima kasih yee DEBATOR !!! *giggLes*

okeh, siLa abaikan muka beLagak-mintak-Lempang-sedas-dua kat atas neh...sajee nak tayang geLang warna warni berserta cardigan baru...muahhahaa~


pastuh ramai giLa...i mean SANGAT RAMAI, adeLah dekat 17 orang terdekat dengan CG dok PM CG jugak tanye : kau putus cinta kee weh ?? or eehhh mirad, kau putus eyh dengan pakwe kau ?? atau yang Lagi extreme mirod !! kateLah kau dah cerai dengan Laki kau ?? CGhairan jugak seketika daLam kebingungan...biLa masa CG putus ?? mase biLe puLak CG bercerai berai neh ?? konpius sekejap...mereka2 kate dengar khabar yang CG dah putus..haihhh...nie yang maLas jadi retiss suam2 suku neh...gossip meLiar merata rata sungguh...pening betuL CG nak tangani...so, don't worry bebeh...CG umumkan, CG masih bahagia bersama beLiau okeh...cinta CG untuk beLiau begitu utuh macam tembok besar china...hahaha~

giLa apee CG nak putuskan hubungan dengan abg aaron aziz ?? mestiLah never !! tak nampak muke beLiau yang happy bersama CG neh ??

so kepada kawan2, siLa doakan kebahagiaan CG bersama 'AARON AZIZ' okeh !!eerrr...bukan aaron aziz yang seperti gambar di atas Lah !! untung sangat Lah CG kaLau dapat beLiau kan...hahhaa...nie aaron aziz versi Lagi cute dan Lagi reaListic !! muahahaha~ kaLau cik epaL ade shaheizy sam beLiau, CG ade my aaron aziz !! hahahaha~ so, the bottom Line is, CG masih setia bersama the onLy my aaron aziz...aawww2~ *ok, empunya diri tak payah nak terharu sangat okeh ??* so, tak perLu CG nak nanges guLing2 Lagik kan ?? ok, CG kesat air mata and hingos sekarang jugak =)

14 comments:

Fatin Nabilah said...

waa..aaron aziz nmpak kurus la dlm gmbr tu..:)

Fathiah Hamim said...

hahaha kalo fa pun terlompat-lompat orang mintak link. hehehe

amir aizat said...

ceh2 dgn aaron dier,hehe

CiK GorGeouS ! said...

FN : nie abg aaron mase mude beLia Lah neh kot...muahahhaha~

CiK GorGeouS ! said...

FH : kan ?? CG dah puas meLompat dah =)

CiK GorGeouS ! said...

AA: haa~ hensom kan abg aaron aziz kitee...muahaha~

en_me said...

glemer tewwww.. ehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waa..ensemnya pak we anda .....abang malek ...hihihihi

Adam Idris said...

erk? aaron aziz?
time kurus dulu kot,
heh heh

CiK GorGeouS ! said...

en_me : hahahah~ sape gLemer?? mane.mane.mane ??

CiK GorGeouS ! said...

M_B : hensem kan ?? hak hak hak~ abg maLek yang hot giLak !

CiK GorGeouS ! said...

AI : hahaha...abg aaron mase mude2 duLu kot...hahaha...main petik jek kat photobucket...nampak kachak =)

Wanie said...

cik CG banyak peminat ni..:)

abg aaron sy punyeeeee..:P

CiK GorGeouS ! said...

wanie : haiipp..nak berebut dengan CG yee...jangan harap ! hahah~