Saturday, July 16, 2011

yenna2, yenni2 ~


haaa...nampak sangat CG semakin maLas nak menaip kan dan semakin rajin men'snap' gamba *ehh...snap daLam bahasa meLayu apee hah ?? HAHAHAHA* bukan ape, CG takdo idea nie hah nak taip apee...so, CG dengan hati yang penuh suci neh suke nak tayang2 barang2 CG...sebeLum tuh, entry nie pon dedicated to manusia2 yang sukee sangat staLk and 'ambiL tahu' pasaL CG dengan bersungguh2...sampai apee yang CG pakai, makan, buat pon mereka2 neh nak 'PUJI'...HAHAHA~ nampak tak sarkastik giLa ?? kaLau tak nampak bagus, kaLau nampak gi main aci sembunyi segera !! ngeh3~

ok, keadaan di atas ini bukan Lah keadaan seLepas diLanda taufan tornado ke hapee...tapi ia adeLah keadaan biLik CG most of the time *baik Lah, jangan nak kutuk banyak2..3 saat jek bagi* nampak tak pembaziran berLaku di situ ?? Laptop on, tv on, kaLau korang boLeh rasa, air-cond pon on...so, adik2, anak2...jangan contohi perangai syaiton macam CG nie ok ?? HEHEHE~

hari tuh ade seorang hamba aLLah neh tanye pada CG, apee BARANG yang CG paLing SAYANG and benda yang CG TIDAK AKAN TINGGALKAN kaLau keLuar rumah *korang neh dah macam wartawan fuhh terjah retis pLak, feeLing retiss jap CG di sini* so, bagi tidak menghampakan dan nak kongsi jugak dengan orang2 yang suke ambiL tahu pasaL CG, berikut adeLah barang2nyee :

my HP paviLion dv3000 series yang dibeLi oLeh sugardaddy CG *ofcoz Lah bapak CG yang sweet giLa tuh kan, ayah...up Lagi duit beLanja...kidding2* hari tuh Lappy kesayangan yang diberi nama AARON ini teLah jahanam dan hampir2 membeLi Lappy baru...nasib baikLah kepakaran staff HP iaitu kawan ayah CG serta kawan CG bernama jefri, mereka teLah menjadi hero daLam sesi menyeLamatkan AARON...so, sekarang AARON seperti Lappy yang baru dibeLi dari kedai =) makanya, iniLah harta kesayangan CG, toLong jangan kidnap dye ok ?? *CG boLeh demam nanti*

kemudiannye, barang2 yang CG akan bawak kaLau keLuar rumah *ini yang wajib bawak hatta ke kedai runcit mak minah seberang jaLan* :

henpon *waLaupon pinjaman sementara dari cik anis idayu yang hensem* my SATIO masih beLum berkeupayaan untuk berkhidmat *sooobbbsss*

purse *ini dihadiahkan oLeh kak ain iLLyana mase birthday tahun nie*

jam *first jam CG yang bercirikan kewanitaan, siLa percaya*

kepada sesiapa yang masih Lagi tak jemu2 scroLL tikos korang untuk baca entry ini tanpa muntah hijau yang Likat pekat, CG saje nak kongsi scene2 kat biLik CG Lagi neh *dah habis bosan ok*

aLmari CG di hiasi oLeh gambar2 terpiLih *ini keje mase Lepas SPM duLu*

tak membazir weh tampaL kad topap neh...mencantikkan dan tak payah berbeLanja Lebih untuk deco aLmari usang neh *baru tersedar, duLu pengguna maxis yang tegar*

ini puLak adeLah koLeksi tag2 CG sepanjang berada di UTHM...ok, tak payah nak ternganga sangat ok...nie adeLah tags seLama 3 tahun di UTHM sebagai petugas, fasiLitator dan pembantu di universiti...semua taLi tag adeLah free dan peLbagai saiz, tebaL dan warna...menarik kan ??

piaLa2 tu adeLah piaLa masa sekoLah rendah, time sekoLah menengah diorang dah bagi medaL ngan sijiL jee...kaLau korang bLeyh nampak piaLa tuh tuLis apee, siLa jangan nak ternganga sangat jugak !! kotak harta karun tuh puLak menyimpan segaLa accessories macam geLang, rantai dan jugak accessories untuk dipakai bersama shawLs...


ok2..CG bukan Lah anak orang kaya pon nak ade koLeksi2 barangan mahaL kan pastuh tayang kat umum...tapi CG sangat suka kumpuL benda2 yang comeL dan bersifat kewanitaan WALAUPUN perangai CG kasar tak ubah macam jantan *opppssss* LeLaki...CG pon banyak jugak beg2 yang tak dipakai tersimpan eLok...maybe satu hari nanti CG nak juaL second hand jek atau sedekah jee kat badan kebajikan...



p/s : sekaLi Lagi, maafkan CG sebab ayat dan cerita carca marba macam kepaLa otak CG jugak !! HAHAHAHA~


8 comments:

syrupmasin said...

perghh..almari style gile bnyak kad topup :D

CiK GorGeouS ! said...

syrupmasin : tu Lah...zaman duLu kaLa punyee kad topup tuh =p

Kotak Mancis / S_Basri said...

rajin sungguh la sipn topup card.... heheheheheheee

( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

CiK GorGeouS ! said...

HM : zaman duL kaLa...boLeh Laa...skang neh main matbank2u jee =)

amna said...

zaman skolh dulu mmg suka kumpul kad topup tapi lastly semua buang sbb tak tau mana nak simpan ^^'' hehehe

CiK GorGeouS ! said...

amna : mungkin boLeh buat camne CG buat kot...jadi pembaLut buku pon styLe gak....tiket1 wayang yang CG tengok, CG buat jadi pembaLut buku...unik giLa ! =)

Elie Lily said...

wah! hebat gila guna kad topup buat hiasan almari! :D

CiK GorGeouS ! said...

EL : ini bukan hebad...nie nameenyee kretp ! HAHAH~