Thursday, July 14, 2011

macam seram jek !

okeh, hari nie dah masuk hari khamis kan...bermakna, maLam nie MALAM JUMAAT !! hahahaha~ ok2, CG takkan post kat waLL ramai2 manusia bagitau yang maLam nie maLam jumaat *agak annoying kot, ok2 i know* HAHAHAHAHA~ weLL, sebeLum nak beraLih cerita maLam jumaat bagai, CG sajee Lah nak berkongsi dengan korang semua beberapa buah gambar kat bawah nie...perhatikan betuL2 tau...i mean, BETUL2 perhatikan ~

gambar 1

gambar 2

gambar 3


haaaa....korang dah tengok dah ketiga tiga gambar tuh ?? korang tak nampak ape2 kee ?? isskkk...bia betuL ??? CG yang tengok first time pon boLeh nampak apee yang tak kene dengan gambar2 neh...cube tengok and perhatikan baik2...sape tak nampak, memang tak tau Laa weyh nak cakap apee...isk2 *sambiL geLeng2 kepaLa*








AHAHAHHA, memang takde pape pon, sajee jek nak bagitau nieLah keadaan di Luar rumah CG kaLau waktu maLam...baikLah...CG agak perak sebab Lame dah tak keLuar maLam...bukan nak bangga diri Lah, tapi CG memang budak yang baik, tak keLuar maLam *tapi kaLau keLuar dari pagi sampai maLam, tak kiree kan ??* HAHAHAH...okeh, geLak dah macam syaitannirrajim sudah...

actuaLLy, CG ke pasar maLam tadi and bawak Laa camera neh semata2 nak ambiL gambar suasana pasar maLam kat ampang neh...taaaapppppiiiiii.....tak ramai puLak umat manusia yang meniaga dan berkunjung pada kaLi nie...so, tak meriah dan jadi tak mau ambiL gambar dan merosakkan suasana pasar maLam....gamaknyee semua orang kat AMPANG neh pegi tengok boLa ARSENAL VS MALAYSIA kot *kene beLasah 4-0 kateenyee* tapi takpee Lah....camera sony cyber-shot nie snap jee Lah gambar sekitar rumah CG sahajee...

anyway...atas perkhabaran team MALAYSIA kaLah di tangan ARSENAL, actuaLLy team maLaysia did a good job Lah kot...takde Lah teruk sangat...depa tuh tahap worLd kan, so i think pasukan maLaysia dah maju setapak...sape2 yang kutuk tuh, memang nak kene sebat dengan CG !! hahahaha~ meh sini nak kiss sorang2 pemain mesia !!! muahahhaa~ MUAHHHHXX !!! *CG bukan tengok pon, banyak penguLas kat FB and bLog...so, Layan jee*

8 comments:

amir aizat said...

baguslah anak dara tak elok kluar malam2,hehe

amna said...

saje buat suspen.. puas cari lastly tau xde mende.. haihs.. heha

CiK GorGeouS ! said...

AA : tu Lah kan...kaLau keLuar maLam pon mesti ngan famiLy..hehe~

CiK GorGeouS ! said...

amna : HAHAHAHA...jangan marah naa~

amir aizat said...

same lah, mlm2 klua ngn family jer slalu okeh!

CiK GorGeouS ! said...

AA : baik Lah amir ! =)

syaz@rozelt said...

hehe..slambe la bf die cari laen klu prangai 'stone heart' nih..hehe

CiK GorGeouS ! said...

syaz : HAHAHHAHA~ stonecoLd nanti baru tau ! HAHAH~