Tuesday, July 19, 2011

entry terakhir...

sementara masih ada mood menaip nie, Lebih baik CG taip teruskan..mane Lah nak tau kan, ini mungkin entry terakhir CG...weLL, i'LL be Leaving to somewhere peacefuLL Luar dari maLaysia yang tercinta untuk beberapa ketika waktu...sehubungan dengan itu, ketika masih ada kesempatan waktu, CG nak mohon maaf kepada semua pembaca yakni semua paparazzi andai sebeLum nie CG ade tersakitkan hati anda ataupun mengguris perasaan anda...korang maafkan tak ???

sedih tau kaLau korang tak maafkan...macam gini Lah muke CG =(

so, kaLau tak mau CG buat mukee sedih gaban macam orang mati Laki, CG mohon dosa CG pada korang semua diampunkan yee *mukee berharap sambiL kedip2 mata* HAHAHAHA~ kaLau dosa dengan ALLAH boLeh Lah CG bertaubat, doa semua tapi kaLau dosa dengan manusia nie mestiLah diseLesaikan dengan manusia juga ...jadi, sebeLum pergi wajibLah CG memohon ampun *takut2Lah kan kaLau pergi tak kembaLi Lagi kan, kita bukan tahu ape nak jadi masa depan*

HAHAHA...seLama CG kat sana nanti mesti CG akan rindukan banyak benda kat sini...CG akan rindu :
  1. famiLy...of coz Lah even seLama nie boLeh jee berjauhan berbuLan2 dengan mereka, nie 2 minggu jee, so tak payah nak drama sangat Lah kan *tetap rindu weh*
  2. kawan2 yang seLaLu buat giLa di FB biLa CG sedih, sunyi dan jugak gembira *nak onLine kat manee puLak nanti kan*
  3. BLOG ini Lah...sebab nie Lah yang CG hadap setiap hari untuk update ape yang patut, bebeL ape yang patutkan...tapi takpe, CG akan update sampai muntah Lepas dah baLik neh..
  4. beLiau yang bernama aaron aziz *tibe2 pLak kan* ok, maLas nak eLaborate ~

so, korang semua doakan CG seLamat pergi dan baLik ok...semoga CG tenang kat sana dan yang paLing penting sihat seLaLu...nanti CG dah baLik nanti, CG akan up semua cerita kat sana...waktu tuh, korang akan tahu Laa mane CG pegi, ape CG buat dan semua benda Lah...so, don't miss me ok ?? because i'LL be missing u more !! *bajet ade orang nak rindu pLak kan*

jumpe Lagi 14 hari yee ?? *14 hari macam Lame pLak rase, giggLes*


CG berhenti bLogging.........untuk 2minggu sahaja okeh ! =)



p/s : CG baru packing 90%...teruk betuL !! HAHAHA~


25 comments:

Bulat said...

ololooo!! ciannye muke sedih..heheebalik bawak buah tangan tau, kalo tamau CG hilang tangan..hehee!!just kidding la..

Anonymous said...

Selamat Menunaikan Ibadah Umrah! Kirim salam pada Rasulullah ya?

CiK GorGeouS ! said...

buLat : hahahha~ insyaaLah..nanty CG story bersungguh2 yee pas baLik =)

CiK GorGeouS ! said...

anon : thnxie =)

amir aizat said...

selamat pergi dan pulang yer

CiK GorGeouS ! said...

AA : terima kasih sayangss =)

salemaziz said...

cg nak pi mana? lelok naa :D

tasha ;) said...

Selamat Pergi & Selamat Pulang CG :)
bestsya dapat pergi umrah muda-muda macam ny ;)

cikpia said...

jangan lupa beli stok keychain banyak2.... buat GA..... ha ha...

CiK GorGeouS ! said...

saLemaziz : huuhuhuh...tunggu entry Lagi 2 minggu...ngee :D thanxie neway~

CiK GorGeouS ! said...

tasha : rezeki sampai awaL..nanti tansha puLak =)

CiK GorGeouS ! said...

cikpia : HAHAHAH~ insyaaLLah kaLau ade rezeki Lebih =)

syafiqakarim said...

lama nya..tak kan beraya kot.huhu

CiK GorGeouS ! said...

syafiqakarim : beraya Lepas puasa ganti..HAHAH~

Norgadis Labuan said...

Nak pergi umrah ya, syukurlah, moga dipermudahkan segala urusan di sana...

CiK GorGeouS ! said...

NL : terima kasih atas doanya =)

Miss Y and Her World said...

oh nak berumrah ya? selamat menunaikan umrah ya. semoga selamat pergi dan balik. tak perlu nak minta maaf, CG tak buat salah pun. hehe.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

Maii Yusre said...

Babai..jaga diri baik2 ya :D

Shahiraa Aqilah said...

wawawww. bestnya dpt umrah!
slamat pergi dan kembali :)

CiK GorGeouS ! said...

MYaHR : HAHAHA~ terima kasih atas doanya =)

CiK GorGeouS ! said...

MY : bye ! thanxie..tunggu CG Lagi 2 minggu =)

CiK GorGeouS ! said...

SA : rezeki anda akan datang juga nanti..insyaaLLah~

Pupel Liyana said...

alahai.. tajuk entri ni mengerunkan!.. takpe t CG balik, updated balik belog ni ye!

MIMIE AIZA said...

selamat pergi dan pulang.. ole2 yeaaa :))

kak lang said...

bek2 jln CG...jgn lupa buah tngn