Saturday, July 9, 2011

3 jam daLam kereta~

ahaha~ok, orang semua dok sibuk2 pasaL perhimpunan bersih, CG goyang kaki kat rumah *sarcasm* kesian parents CG and pakcik n makcik CG yang keLuar gi wedding kat kajang...pegi setengah jam jek, baLik sampai 3-4 jam...hahahaha...weLL, sebab tuh jugak CG tak ikot...dah tau dah bende menyakitkan hati akan berLaku Lagi...muahahha~

after diorang baLik, Lepak2 umah CG duLu...and muLeeLah sepupu CG neh meLaram...duLu kecik jee budak neh...sekarang dah besar, macam anak jepun pLak nengoknyee...biLe suruh pose, kerut2 hidong pLak...nasib comeL, kaLau tak memang kene hempok nanti...ngeh3~



senang hati tengok budak comeL Lepas pening tengok orang2 tua bergaduh tak memasaL...batrisya, besar nanti jangan jadi macam YB2 tersebut yee...menjatuhkan name negara jeee...heee...jadi Lah pengaman negara ! =) peace~ weLL, kami semua memang suka roadbLock banyak2 and kematukan punggung daLam kereta...Lain kaLi buat Lagi yea !! kami memang suka !! *sarcasm*

12 comments:

cik aisha said...

tiga jam...lagi dasyat dari saya la.saya dua jam...dr kajang gak.grr geram

CiK GorGeouS ! said...

CA : hahah~ sabar yee...CG dah agak daa...

GaDis BuTtErFLy said...

haai.. hihi, mmga krem ar kaaki... lama sangaat dalam kereta... pape pon, ceria2 selalu.. :)

CiK GorGeouS ! said...

GB : dah Lah kereta itu adeLah manuaL...memang cramp Lah kan =)

sLpmEpLz™ said...

ee comelnye setan kecil..
setan baik ni tnduk biru hehe

CiK GorGeouS ! said...

sLpmepLz : hahahaha...akak sedaranyee yang ade setan merah =)

Fathiah Hamim said...

adoiyaii keeras muntut ek

CiK GorGeouS ! said...

FH : muahaha...keras La jugak kan segaLa mnde..muahah~

Bluewendy said...

uhuhuhu..sgt cumey!!!

CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : tengok kakak sedara Lah kan =)

NiNaBaNaNa said...

iskk . comel nye budakk tuu <3

CiK GorGeouS ! said...

ninabanana : comeL macam sepupunyee Lah kan...heee~ =)