Friday, July 8, 2011

BERSIH..definiteLy yess !!

sape daLam dunia nie maLas macam CG ??? *sunyi sepi dengan efek cengkerik* oh, i got it...i'm the onLy girL yang sangat pemaLas daLam dunia nie...seriousLy, ini perangai perLu diubah...kaLau tak jangan harap nak kawen *erk* hahaha, kidding...weLL, siLa jangan ikot perangai pemaLas CG, dah nampak semak baru Lah sibuk nak kemas2..haaa...kan sekarang nie bumi maLaysia kita nie tengah havoc pasaL perhimpunan BERSIH tuh kan, so CG rasa kita ambiL messege yang betuL...Let's bersihkan biLik kita duLu....hahahha~

meh Laa tengok betapa semak nyee my cLoset...i think i shouLd have a bigger one !


ok, semak sangat sampai cari barang pon tak jumpee...so, dengan gigihnye, CG berhempas puLas meLipat dan mengasingkan baju2 yang boLeh digunakan and yang dah tak boLeh nak pakai *what do u expect ?? i'm getting bigger pe* habis CG Lambakkan semua baju2 and Lipat2 baLik then susun atur semua nyee baLik....fuuhhh...kemudiannyee jadiLah gojes seperti ini :

ok, even takdeLah sekemas mana tapi tetap Lah sedap jugak mata CG nak tengoknyee...biLa dah kemas2, dah asing2kan semua baju2 yang boLeh dipakai tapi dah tak muat dipakai atau tak nak dipakai dah....nah kauuu :


sungguh amat sangat banyak sekaLi baju2 CG rupe2n yee...so, CG dah keLuarkan dari aLmari dan bakaL dihantar ke rumah anak yatim ataupun bagi Lah kat sape2 yang memerLukan...baju2 nie cantik2 Lagi kot cumanya CG dah tak muat dan dah tak sesuai untuk CG pakai dah...makLumLah, tu baju zaman muda remaja kot ! ngahahaha~ then CG pon kemas2 gak bahagian make-up2 and accessories CG...errrr, banyak jugak barang CG *baru tersedar*


ok, dah siap mengemas baru Lah rasa seLesa nak meLepak Lepak dan bergoLek2 atas katiL sambiL tengok tv kan~ so, bukak tv3 and Layan cerita tahajjud cinta...oh !! fazura and fauziah gous bercakap bahasa arab Lah !! impressive...jom Lah tengok cerita nie and tengok sejauh mana ia akan menjadi fenomena macam cerita nur kasih tuh =)

24 comments:

Belbel said...

hahaha. almari baju before kemas tu sebijik cam almari aii la. bersepah! cg, cpt dtg umh aii. tolong kemas alamari aii hokeyhh??

Bluewendy said...

kih3...kan dah kemas tuh..hik3..anak sape la yg rajin sgt nih..:)

CiK GorGeouS ! said...

beLbeL : ahahaha...kite kene Lah BERSIH kan ! baru patriotik ! =)

CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : awwww...ini baru nameenyee anak dara yang BERSIH ! =)

haney said...

wahhh rajinnye cg :)

diana said...

kenapa almari orang bujang mesti ada tampal2 gamabr ye???
dah kawen mesti tak buat gitu..kan???
kan??kan???pelik tak???jhehehe

CiK GorGeouS ! said...

haney : rajen sebab semak mate dah...hahah~

CiK GorGeouS ! said...

diana : mungkin sebab orang dah kawen takde mase nak main tampaL2 ??? kan ?? hahah~

wan9 said...

wah... bersihnyer.... saya pun nk bersih... XD

Piasara said...

"CG...akak nak tanya ni,agak2 dah kemas2 tu lama mana leh tahan kekemasannya tu..hehe..sila jawab ngan jujur k.."

tiefazatie said...

wah..byk gle baju!Hihi..kemas2..hihi..

dear..kalu rajin rajin tlg komen

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq tau!

CiK GorGeouS ! said...

wan9 : jom BERSIH beramai2~ hahaha~

CiK GorGeouS ! said...

piasara : hurmm...susah sungguh soaLan akak tuh...biasanyee akan bertahan sebuLan jee..kaLau tak banyak guna baju, Lame Lah tahan =)

CiK GorGeouS ! said...

tiefazati : hehehe~ insyaaLLah~

epaa chenta said...

whoaaa.. rajin nye dieee. ehehe.

salemaziz said...

wah, cg memang pembersih orangye heheehe..:D

Nur Raihana Baharuddin said...

hehe..hye cik gojes..
hana pown kekadang x bekemas sngat..
x smpat sbb keje..
malam je la ade mase nk kemas..
neyh pun kt office..
hehe

Feeqachan (afiqah yusof) said...

wahh..kemas btol ni..huhu..kite pon nk kne berkemas jugak la..hehe

CiK GorGeouS ! said...

EC : rajin bersebab epaa~ hahaha~

CiK GorGeouS ! said...

saLemaziz : muahahha~ menusuk QaLbu sungguh kata2 anda =)

CiK GorGeouS ! said...

NRB : huhuhu...biase Lah tuh..CG pon busy kaLau time2 bLaja...tapi hujung minggu kaLau rajin, akan mengemas gak~

CiK GorGeouS ! said...

feeqachan : yeah !! mari kita jaLankan kempen mengemas pLak~

Asiah Termizi said...

akhirnya berjaya jugak membersihkan hehehe

CiK GorGeouS ! said...

AT : haaaa...betuL ! BERSIH kan !