Wednesday, April 6, 2011

seminar bLogger UTHM *bLogger giLa*

ASSALAMUALAIKUM !!!

SALAM SEJAHTERA warga bumi !!!

hari nie CG keLetihan, anda puLee ???
oh !! what a tiring day...serius, dua rius, tiga rius CG nak bagitahu nie...pagi2 dah kene bangun sebab hari nie dah start KARNIVAL KERJAYA di UTHM *esok Last day tau !!* muLe2 memang agak serabut and ade jugak insiden2 yang memanaskan hati CG...tapi macam biase, sebagai seorang yang professionaL, CG masih mengekaLkan kegojesannyee dengan tidak marah2 *kaLau CG marah, takot wooo* meneruskan perjuangan mencari crowd untuk perasmian and aLhamduLiLLah, semuanya berjaLan dengan sangat Lancar *NC puji wooo, yeke ??* pagi2 handLe student sekoLah untuk seminar bersama Agensi Anti Dadah Kebangsaan *cerita pasaL dadah Lah, ape Lagik kan* then bawak diorang pusing2 Library UTHM yang besar tuh, then meLawat booth kemudian bye2 korang !! keriangan bermuLa ketika waktu petang...even keLam kabut sikit pada muLeenyee, aLhamduLiLLah semuanya berjaLan dengan Lancar dengan crowd yang tak sangka meLebihi jangkaan kami *terima kasih* nak tahu apee seminar yang seronok sangat tuh ??? tak Larat nak cerita, semua geng bLogger UTHM dah cerita, so siLa ke bLog mereka *beberapa je ok, jangan nak ngade2 nangis hentak2 kaki, CG Lempang seko2 nanti ! hahaha* :

cukup2 Lah tuh...bukan korang nak kLik pon kaLau CG tak bagitahu diorang nie antara bLogger feymes kat UTHM *perghh, sepantas kiLat korang kLik kan* Lepas dah seminar and sengaL2 ayam bersama MeLromeo and BroFramestone, ape Lagik...sesi tembak2 camera Lah...
muke bajet skema tapi CG masi cung !

ini kiut habis Lah =)
aLaLaLaLaLa~ tak rase macam santek kee ???



cantik kan gambar2 di atas ??? perghhh...kaLo Lah CG kawen nanti, for sure Lah CG panggiL KHAIRUL AZKAR nie jadi photograher *kaLau bukan dye Lah husband CG* hikkkssss~ dye punyee artwork, CG dah tengok dah..memang tiptop...awwww~ so, petang tadi hujan teLah turun dengan Lebatnyee...maka, JEMANG terpaksa ditinggaLkan dahuLu di parking Lot Library and CG puLang menaiki savvy~ before baLik tuh sempat jugak sembang dengan TEROMPAH CARING and kawan dye mokjam *betoL tak CG eja ??* i Like Lah mereka nie !! kenapee Like mereka ??? tunggu entry Lain *jeng jeng jeng*


concLusion : seminar ini berjaya dijaLankan !! houyeehhh !! *aLhamduLiLLah*


so, baLik rumah rest2 semua baru teringat yang speck CG dah siap...makanya, CG akan menjadi makcik semuLa dengan memakai speck ini *kuang ajo sape yang kate CG cam makcik biLe pakai speck*

makcik pon makcik Lah...janji gojes, ye tak ??? *maLah Lagi cLear nak usya pakwe hensem* weeehoooo !!! pakwe hensem, nantikan CG usya korang !!!

4 comments:

salemaziz said...

oh cg.ehehe..
cg lagi peymes kot~~ :D

CiK GorGeouS ! said...

saLem : aLahai...nah, CG bagi guLe2 dopLoh sen...nie jek yang mampu bagi =) awak pemes jugeee !

Acit said...

ahlamak...ade geng blogger ke...rugi rugi xdapat join :(

CiK GorGeouS ! said...

acit : adee Laaa..ok, CG dah invite kat FB =)