Saturday, April 9, 2011

CG jadi perempuan hari nie =)

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT PETANG AHAD kawan2 !!!
ape buat ??? tido yeeee~

oh !! hari ini puas hati betoL Lah duduk kat rumah...suppose ade meeting jam 12 tgh hari tadi tapi tak dapat join atas sebab2 yang tak dapat dieLakkan...stay up Late night buat assignment and sLides presentation memang berbaLoi baLoi untuk tidur seLama mungkin di hari minggu *cakap jee Lah pemaLas kan ???* hurm, hari nie CG makan mewah betoL...mak housemate CH datang bawak bihun sup dgn nasi impit untuk breakfast, Lunch and dinner puLak cik kikin masa asam pedas ikan pari and udang masak Lemak ciLi api *memang tambah Lemak* ok, CG memang tak pandai masak *kene cakap macam nie supaya takkan di suruh masak, giggLes* rumah no 16, jaLan bina 5 nie ramai chef, so tak kisah...budak paLing bongsu kene duduk diam dan makan jeee kan kakak2 ?? *mampos kene Lempang pasneh*


biLee Lemak dah banyak, makan jeee kejeenyeee...biLik yang bersepah puLak teLah meminta supaya dirinyaa di kemas...serius, CG takde mase betoL nak kemas biLik sejak dua menjak nie *maLas sebenarnyee* baLik dari keLas dah penat, main campak2 ajee barang manee yang sempat...dah pernah kene bebeL dengan mama dah mase dye buat spotcheck menegjut datang meLawat CG hari tuh, tapi..............kemaLasan itu tetap menebaL...takdeLah sepah sangat, cumee tak kemas jee =)

beg banyak macam nie nak buat macam manee kan ?? *hiiikkkssss*

maLu nak tunjuk...sungguh Laa tak teratur segaLanyaa even adee rak..

errr...barang2 penjagaan and make-up yang bersepah2 *maLu !*

tudung dan shawL yang banyak, so sangkut jee Lah kan ?? *gunakan kemudahan sebaiknyee*


so, biLe dah rasee keadaan biLik amatLah menyesakkan otak, kuatkan jugak semangat mengharungi biLik yang macam sarang kucing *huk huk huk, habuk* bersih sana, bersih sini...Lap sana, Lap sini...atur sana, atur sini...oh !!! dah teratur semuanyeee !! yeah ~ CG memang hebat...presenting :

make-up dah teratur bersama aksesori semua ~

cik2 teddy semua sudah dibersihkan dari habuk and kotoran..Like !!


dah habis kemas biLik, giLiran tiLam perLu di jemur....mase nak jemur tiLam tuh, rase macam ade suara yang panggiL : 'CG, tak nak mandikan sayeee keee ??' oh !!! baru CG perasan, Jemang dah berdaki...Lepas jemur tiLam, CG pon mandikan Jemang sampai berkiLat...weehooo !!! esok Jemang boLeh Laa jaLan2 dengan bangganyaa sebab dah wangi...hehehe~ maka, CG adeLah penat menjaLankan kerja2 sebagai seorang perempuan hari ini *statement mengeLirukan betoL* so, maLam nie nak bersedia untuk esok puLak and buat sLide yang tertinggaL Lagi =)

8 comments:

anisidayu said...

bila2 pree nnt bilik aku plak taw! :D

Pezol Stylez said...

blik i bile lak nk tulun kemaskn...haha

CiK GorGeouS ! said...

anisidayu : amboiii... Lajuu jek kau kan~ siap Lah nanti~

CiK GorGeouS ! said...

PS : biLik u nanti pas kitee kawen ok~ hehehe~

s.y.a.r.q said...

hui..banyaknye shawl dgn tudung dye. rase2, bukan yg tersangkut je tu.mesti ade dlm rak lagi kan CG? :P

piejiehairul said...

nnty jgn lupee dtg aq kemas rumahh aq....hihih

CiK GorGeouS ! said...

syarQ : muahahahha...aLaaaa....manee tahu niee ??? maLu raseenyee~

CiK GorGeouS ! said...

pijie : boLeh...tapi adee upah Lah...amacam ??? ade bran ??