Sunday, April 24, 2011

i Love u~

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT HARI AHAD kawan2 !!!
oh, entry ini Lebih kepada gambar2 sahaja sebab maLas menaip *giggLes*

ok, semaLam *sabtu* bersempena dengan karnivaL kerjaya, buruh2 karnivaL nie teLah dijamu oLeh jabatan kaunseLing kerana teLah membantu daLam career fair uthm...so, semaLam kami semua teLah adakan maLam BBQ di ruang Legar DKA G3...it was fun sebab kami sama2 bakar bahan2 yang nak BBQ tuh and macam2 kami buat same2...tak Lupee jugak karaoke *even isnin masing2 dah start exam*...yang bestnyee, en.syahruL, pegawai psikoLogi kami pon sama2 karaoke dngan kami and maLam tersebut was a bLast !!! jom tengok gamba !! =)

disebabkan hari sabtu, so tema warna adaLah merah...ok, soLek2 touch up sane sini sket siap !! i tengah tunggu driver datang amik neh =p
ini meja VIP, MT2 karnivaL kerjaya and encik syahruL *baju petak2 tuh*
meja VIP Lagi...makanan memang masyuk~
haaa...nie abang kakak yang membako yee adik2...hahaha
errr...nak katee gay kang, CG kene bLasah Lagik kang...so, diam sahaje meLihat mereka~
pembakar arang yang bersemangat !!! bagus~
mukee aLa2 ceria Lah kononnyeee~
bako bang...jangan tak bako...bako sampai masak tahu !!
wuuuuuuuuu~~ sedapnyee makan~
yummy !!! jahanam diet CG...puuuiiii~
nie tengah prektis sebeLum perform...muahahaha~


hurmmm...so, setakat itu sahaja update saya untuk hari ini...segaLa video akan diperam dahuLu sehingga seLesai finaL exam pada 6 mei ini baruuuLah CG akan edit ad pubLish ok~ hurrmm....weLL, CG ternangeh puLak semaLam sebab Lepas nie abg nazry, abg yus and abg nazruL dah habis beLajar...so, CG akan kehiLangan tempat CG manja2 and mengada2...weLL, abang2 ku...i wish u aLL the best and Lots of Luck in Life !!! i Love u guys !!!

ps : errr...jangan Lupa yeee...tarikh tutup contest dah nak sampai...sape tak join Lagi moh Lee join...rugi tau !! sape nak bagi hadiah macam tuh kan =)

pss : errr...CG akan start exam 25 apriL nie...doakan CG ok...i Love u guys...insyaaLLah, time2 exam kaLau ade mood CG akan update jugak =p *study jeeLah kan CG nie, Lempang Laju2*

psss : errr...CG dah maafkan orang2 yang kutuk2 CG beLakang2 or secara tak sengaja...CG pon nak mintak maaf kaLau ada saLah siLap ok~ =)

4 comments:

Khairil said...

bestnya makan2 siap ada bbq lagi....

CiK GorGeouS ! said...

khairiL : ini nameenyee diberi penghargaan seLepas bekerja tanpa merungut =D

Fiya Ahmad said...

amboiii.. lincah nye bergembira.. hehe

CiK GorGeouS ! said...

FA : daLam stress study harusss bergumbira ok sayang =p