Thursday, April 7, 2011

CG ade secret admire Laa, macam manee nie ???

ASSALAMUALAIKUM !!!

HELLO2 rakan2 semua !!!

macam mana hari nie ??? ade baikkah ???


whoaaa...serius penat hari ini *tak tahu Lah ape yang dipenatkan* maybe sebab derma darah and keadaan cuaca agak panas kot...dah Lah panas, terik puLak tuh...CG nie naik JEMANG tersayang jek *no offence JEMANG, tapi i sayang u jugak* hari nie agak sedih jugak Lah sebab i Lost my bag yang ade : externaL hard disk jepo, senarai nama bLogger yang datang seminar semaLam, charger handphone and aLso casing spectacLe *moga jumpee kembaLi Lah oLeh abang Librarian yang kachak2 neh* CG tak rase reLuctant sangat kaLau barang CG jee yang ade daLam tuh, tapi agak terkiLan sebab harta2 orang yang CG diamanahkan simpan yang hiLang tuh, Lagi2 senarai nama tuh *nak buat sijiL dengan surat peLepasan tu* tapi, benda nak jadi kan...i hope that ade Lah orang yang kan return baLik beg itu pada CG *sedih*


but the best part is, i got a note with a phone number tadi !! errr, boLeh geLar beLiau SA tak ??? hikkkssss~ SA stands for secret admirer Lah !! *sebok jek diorang teka2 syafiq ahmad Lah, shah aLam Lah* number teLefon tu ade tapi macam maLas puLak Lah kan nak try punch number and cari sape beLiau kan *padehaL daLam hati meLompat2 nak tahu* here goes the notes :


'sy nmpk awk kt tepi libry tgh nangis mse tu, saye trs rse mcm nk pgi & tngkn awk. tpi msti plik sbb awk xknl sy.esknye sy nmpk awk lg kt libry tpi awk sgt ceria.kte pnh naik 1 lif sme2 tp awk tgh rush.sy trs rse nk knl dgn awk lg ble 1 hri tu sy pndg awk, then awk senym mcm dh knl sy lme.sy pnh tny mmbr2, rmi jgk yg knl awk sbb awk peramah.sy xthu mcm mn nk dkt dgn awk sbb sy sgn. cntct sy kt no. nie klau awk sudi nk kwn dgn sy.10q


p/s : sy ske bc blog awk, cik gojes


013-XXXXXXX'


persoaLannyee sekarang, perLu tak CG contact ??? *whoaaaaa* fening sudaaa...nak kate cung, tak pong..nak kate feymes Lagi Lah tak...siap main pass2 notes puLak kat CG nie, bLushing Lah CG macam nie *sambiL tersipu sipu maLu sorok muka kat beLakang pokok* ok, abaikan kegedikkan CG pada maLam ini...'wahai cik hati, notes nie tak menggugat sikit pon perasaan nie kan ??' dengan itu, cik hati pon jawab : 'betuL..yang dicintai hanya dia sahaja...kawan boLeh, Lebih2 ta deee' monoLog daLaman pon nak cerita kan ?? *giggLes* kaLau niat betuL nak berkawan, CG takde haLangan...CG sangat suke berkenaLan dengan ramai orang...serius nie !! =)


kepada encik SA, saye tengok duLu ok respon kawan2 saye...kaLau mereka kate go for it, maLam sikt saye tepon or text ok ?? *i know u'LL be reading this, thanx ok ?* wehhh !!! serius maLu tuLis entry macam neh, bajet hot puLak...haaa...ape Lagi ??? toLong Lah CG ~



notes : terima kasih kepada semua siLent readers yang baca bLog CG even tak foLLow...rase terharu biLe mane2 pegi orang akan panggiL cik gojes instead of mirad..nie semua infLuence dari bLog Lah nie !! ingatkan takde reader kat bLog CG nie, rupeenyeee mereka sukee bace secara diam2...terima kasih !!! =) CG tahu ade siLent readers biLe mana2 program ade yang cakap : 'amik gamba pastu upLoad daLam bLog ok' ataupun 'entry baru nanti mesti pasaL rogram nie kan ??' padehaL diorang takde daLam senarai foLLOwer CG pn *giggLes*

7 comments:

Pezol Stylez said...

wah...best nyew dpt notes dr SA...sweet jer...cptlah kol cik gojes..nk tau gk sape insan misteri tu...hehe

CiK GorGeouS ! said...

PS : ahahaha...segan Lah puLak...errr...kaLau nak heboh2 msti Lah kene mintak izin dye =)

Nor Atiqah Aima Roslan said...

die sweet~! sile k0ntek utk berkawan..=D.

p/s: s0rry b0ut the bag......s0bss~

CiK GorGeouS ! said...

NAAR : errr....insyaaLLah...dah contact pon...heee~

p/s : sibuk Lah pasaL bag tuh~

jefri miskuzi said...

susah nak berkata2...

CiK GorGeouS ! said...

JM : muahahahhaa~ xpe lah...sabo jee Lah~

EJA said...

yeah...jmpa cik gojes..ada blogla..korean girl ni..hihi