Thursday, April 28, 2011

CG jawab, 24 senarai LeLaki murahan =)

weLL, CG refer BLOG KRONIKNYA DUNIA punye entry INI dan INI untuk taip entry ini =) *thanx* before baca jawapan dari CG, eLok korang bacee kat bLog beLiau duLu...raseenyee kat FB pon da banyak orang share Link ~

amboii...sakan sangat keLuar cerita dan fakta 25 senarai wanita murahan yee...aLaa...tak syok Lah kaLau takde peLengkapnyee...kaLau LeLaki dah keLuarkan statement pasaL perempuan murahan tuh kan, CG pon nak jugak kembangkan bakat taip pasaL 25 senarai LeLaki murahan jugak...so, baru Lah baLance dunia nie *yee tak ?? hikhik*

  1. berambut pacak siap highLight2 konon bajet2 Rain or mana2 artis korea yang giLa up to date Lah kan ?? umang aiiihhh...memang hensem sangat Lah ~
  2. snap gambar dari mana2 posisi Lah tapi dok tayang muscLe yang tak seberapa tuh sambiL buat muka taknak senyum *konon cover hensem Lah kan* pastu kaLau baju sendat tuh Lantak Lah kan...bukan ade benjoLan hapee, tapi yang seLuar tuh berbonggoL pee kes bang ??
  3. kau rasa kau cooL biLe jawab text messege pendek2 konon Less avaiLabLe Lah kan nak Layan orang padehaL orang tuh need expLaination dari perbuatan bangang korang tuh...nie kiree camnee neh ??
  4. kau kerek2 jek makan kat mamak staLL pastu order secawan teh then meLepak 24 jam semata nak tengok boLa tak pon borak2 kosong...pastu biLa ade awek cun sikit LaLu, muLee Lah menggataL tak tentu haLa...
  5. asaL kau jaLan jek nampak perempuan pandang kau, asyik Lah dok tegak2kan rambut tuh tak pon dok seLak2 rambut yang gaya aLa2 justin bieber tuh...konon jambuLaa pastu buat mukee aLa2 korean Look sket...jadah kau !!
  6. kau pakai baju takde Lengan pegi shopping maLL yang sejuk nak mati tuh konon nak tayang muscLe and buLu dada konon sexy tuh...pastu biLa ade awek terpandang, dok kata Lah awek tuh gatai....padehaL kau yang bagi freeshow ~
  7. annoying Lah biLa nampak kau asyik keje nak kepit awek kau even dye tengah syok2 shopping...keje nak berangkai jeee...tangan tuh tak reti dok diam2 nak merayap jee kejenyee~
  8. kau pakai shorts menampakkan buLi kaki kau yang sexy tuh pastuh biLa duduk muLee Laa peha tak berapa nak bersih tuh pon nampak kan...aurat Laki takat mana sayang ???
  9. bosan giLa tengok status facebook kau yang asyik2 nak kutuk orang, kutuk pompuan pastuh dok sukee sangat nak bahan orang tak tentu haLa...macam diri bagus sangat kan ???
  10. kau sebok nak sorok reLationship kau sebab konon nak misteri Laa...padehaL sebenarnyee nak jadikan tiket curang kat awek or tunang or bini korang kan...tak pon korang maLu nak ngaku gay kan ??
  11. nyampah tahu tak setiap kaLi awek kau nak keLuar dengan member2 shopping, kau sibuk nak ikot...konon takot awek kau curang or buat bende kat beLakang korang...mak aihhh !! giLa apeee ??
  12. sikit2 kau bangga diri cerita kat kawan2 kau betapa ramainyaa umat manusia bernama perempuan nie dok usya2 kau konon kau hensem Lah kan...padehaL takde pon pastu dok bahan2 pompuan2 tuh...pompuan tuh pon menyampah tau ngan kau~
  13. kau main pandang2, senyum2 then geLak2 antara 2 individu jee...padehaL kat daLam group tuh ade ramai orang..biLa di tanya, adeeLah haLnyee...mak aiiihhhh, ngate orang...sendiri pon samee =)
  14. biLaa daLam group tuh ade ramai yang cantik, hot dan kachak...yang huduh, kau takde pon nak pandang kan...biLa ditegur : Lumrah Laki Lah, suka yang cantik...banyak cantik mukee kau !! =p
  15. kau usyaa awek Lama2 konon nak test market Lah..kaLau bagi kat CG, dah CG cocok mateenyee...banyak benda sekeLiLing, pompuan jugak dye nak pandang kan...
  16. kau order makanan macam tak cukup makan setahun agaknyee...seLagi ada sumee kau nak Lambak depan mata...pastu biLa dah kenyang muLeee Lah buat perangai sedawa beruang...takde manners !!
  17. semua benda kau nak buat...kononnyee nak tunjuk hevat Lah tahu semua benda, Last2 semua benda pon tak jadi...Lagi Lah pompuan panas hati...
  18. pakaian memang boLeh kata bagus Lah, takde nak dedah2 nampak buLu kaki, pastuh jaLan kat shopping compLex jauh2 jee dengan awek...masuk daLam kereta, tangan dia yang merayap merata rata...eeeuuuuwwwww~
  19. kau nie kaLau nak suruh buat ape2 semua pon nak cepat...tau nak memerintah ajee...buat sendiri tak nak...pastu biLa tak ikot kehendak, muLee Lah katee pompuan nie bodoh La, Lembap Lah...CG tepok gak dahi Laju2 nanti~
  20. kau bengang dengan orang tapi konon taknak cerita Lah kat sapa2 konon nampak macho sket tak marah kan tapi kau teLan piL sampai 10 bijik, pastuh bawak motor or kereta Laju2 then accident...kaLau CG jadik mak bapak kau, CG biarkan ajee..bengong~
  21. Lepak2 dengan geng2 macho kau, pastuh LeLaki berbaju meLayu nak ke surau LaLu muLee Lah katee Laki tuh nak tunjuk baikLah apee Lah...prejudis !!
  22. nak bergaya sangat...tapi tak kena, baju nak aLa2 cerita korea tapi maLaysia nie panas abg oiii...pakai spek hitam daLam shopping compLex, adeee matahari kee ??? giLo, fashion disaster~
  23. pakai boxer time tengah cuci2 kereta kat Luar depan pubLic...biLa mencangkung tuh, aLahai beLaLai gajah semua nak keLuar puLak Lah kan...pastu ambiL gamba konon nak tunjuk rajin sambiL basah2kan badan pastuh buat mukee 'menahan paip'...ajee keje giLee~
  24. kau buat facebook macam medan boLa sepak...segaLa macam pemain faveret kau punyee gamba Lah kau nak upLoad...baLik2 pasaL boLa, bapak rimas Lah ~

hurmmm...tak cukup 25 puLak, number 14 daLam referred bLog nie tiadee puLeee...hah...amacam ??? CG dah jawabkan....ade bantahan ??? siLa2...tapi bagi CG, fair and square Lah...jangan marah yee cik abang =)

32 comments:

Syazween Farisya Hasan said...

hahaha...betul CG!!!bajet giler!!!argh!!!tension!!benci siot!!

Shafiq Hashim said...

Hemm..
Nasib Baik Saya Hanya Insan Biasa..Hihi

CiK GorGeouS ! said...

SFH : hahahha~ itu pendapat diorang, so ini CG punyee puLak Lah wakiL kaum teraniaya nie kan~ =)

CiK GorGeouS ! said...

SH : insan biasa bernama LeLaki..tapi takpee...mane2 pon boLeh nak geng~

jefri said...

aku pon x paham..pas aku baca yang si sapa tue..aku br paham..hehe.biasa la..setiap manausia x sempurna n pasti ader kekurangan.lelaki n prmpn saling melengkapi..kita kata org pada hal kita pon buat sama..hehehe..apa pon terbaik...

CiK GorGeouS ! said...

jefri : haaa..tu Laa..dah soh bace...eh3...CG tak sokong mana2 pihak yee...CG sajee sukee nak make it equaL..CG pencinta LeLaki jugee =p

dr.fatin.to.be~ said...

hehehe,best2! serangan balas :P

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

CiK GorGeouS ! said...

DFTB : ahahaha...counter attact...xdeLah...sajee jek~

CiK GorGeouS ! said...

frommetoyou : oh !! thanx~

zharif fikri said...

yg nom 8 tu macam agak terkena dgn beta . bkn agak lg dah . mmg terkena . haha

CiK GorGeouS ! said...

ZF : oh !! takde niat..tapi kaLau terasa tak tau~ muahahaha~

~emi~ said...

no 20. annoying kan laki camtu. pompuan ada mslh citer,,w'pon nagis tp pastu rasa lega. tp laki,,ada mslh pendam then mula la nak telan pil kuda banyak2...menyusahkan mak bapak. pendek kata mmg menyusahkan org len lah. haishhh....kes ni btol2 jd kat 1 of my fren. smpai skrg x leh nk stop dgn dadah . konon cool lah....sepak baru tau. klu x pk perasaan parents dy,,nak aje p cerita trus trang kat parents dy tuh.

cik aisha said...

fullamak...mantap serangan balas....^_^

CiNtA SuFi said...

wahhhh....like like like...hahha

suSuEmIMiE said...

wah..sokong 150% ape Cg tulis tu...;)

Simpleblanklife said...

hahahaha aku turut menyokong ya CG oii!! kah3...aku terharu kau sudi membangkang aku. aku mengalu - alu kannya!! hahah sumpah lawak dowh! :D

CiK GorGeouS ! said...

emi : hurmmm...agak Laa...CG pon ade mmbr camtuh tapi teLan piL tido jek 10 bijik skaLi ngap...tak ke bangangnyee...huhuhuh~

CiK GorGeouS ! said...

CA : mak aih....serangan baLas...huhuhuhu...biasee jee...thank u~

CiK GorGeouS ! said...

CS : thanx Like..Like jugak Lah~ =)

CiK GorGeouS ! said...

susuemimie : thanx sudi sokong CG !! teruskan menyokong..huhuhu~

CiK GorGeouS ! said...

simpLebLankLife : huhuhu...bangkangan spontan Lorr~ =)

Noraien said...

hahhaa..suka giler..nice la CG :)

►AdamXis◄ said...

assalam...syabas krn berjaya senaraikan ciri2 yg org x nampak nie...bahaha, besh2...nasib baik rambut x pacak2...yg lain2 semua terasa pedasnya...hek3.itulaa bola tuu bulat boleh digolek sampai ke dalam facebook..hak3

fatin cik loli said...

hahaha..series sokong abis!!

nywy follow my blog CG visitmefatin.blogspot.com

CiK GorGeouS ! said...

Noraien : ehek...thanxie~

CiK GorGeouS ! said...

AX : hahaha...agak Lah...goLek3 Lah banyak2~

CiK GorGeouS ! said...

FCL : thanx...insyaaLLah~

FizA said...

betul3.. :)
singgah n follow lah..best pulak blog ni. :)

darxniq said...

punyer kejam ayat..hahahahhahha

CiK GorGeouS ! said...

fiza : thanxie~

CiK GorGeouS ! said...

darniq : manee de kejam...yg ngatee pompuan tuh Lagi kejam tau =)