Monday, April 11, 2011

i miss u !! i want u !! *hukhukhuk*

ASSALAMUALAIKUM !!!
HARI INI INDAH *tak* !!!
ape yang korang dapat Lihat hari nie ??? *i see Laptop screen jeee*


whoaaaa...pada saat2 ini, CG sangat2 mahukan camera...sebagai seorang bLogger yang kepoh dan busybody sememangnyee CG sangat2 menggunakan teknoLogi merakam gambar itu dengan sebaiknyeee...ayah !!! nak camera !!


even tak dapat yang nie pon :

yang ini Lagi Lah jauh panggang dari api :

tapi sekurang2nyeeee, bagiLah CG nie :






my mr.SATIO back !!!! waaaaa~ rindu mr.SATIO...serius, CG tak mintak pon camera digitaL jauh sekaLi DSLR yang memang cantik gambarnyee sebab CG adee mr.SATIO duLu...mane2 CG pergi, kaLau ade moment yang CG rase nak share kat bLog or simpan as kenangan akan CG capture guna camera mr.SATIO even 12.1 megapixeL ajeee *sajeee* gambarnyee tetap cantik and videonyee tetap cLear...waaa~ i want my mr.SATIO !!! *biLee Lah boLeh baLik ampang and ambiL yea*

2 comments:

iz said...

menarik kamera tu..hehe..suka sony yer?

CiK GorGeouS ! said...

iz : Lebih kurang Laa...sangat sukee sony dari duLu Lagi =)