Sunday, April 24, 2011

bikin tersedak dan tercekik betoL~

ASSALAMUALAIKUM !!!
HYE2 !!!
ade orang tak nie ??? *soobbss sobbsss*

nampak tak mukee bajet comeL di atas itu ?? *besar gedabak kot, kaLau tak nampak...dig your own grave* oh harusLah bukan muka ini yang keLihatan tatkaLa menerima panggiLan dari seorang bekas kekasih yang teLah Lama menghiLangkan diri *weeeho, drama sangat* here's the concersation :

(mr.X = X, cik gojes = CG)

CG : heLLo, assaLamuaLaikum...sapee nie ??
X : wow, baru setahun u dah buang my phone number ??
CG : sorry, hp nie terjun koLam hari tuh...are u going to teLL who u are or shouLd stop this conversation immediateLy *suara bosan sebab otak tepu study, heh..konon*
X : hahaha...u are aLways be a furious mirad forever...it's me Lah, *****his name****bLa..bLa...the oLd story yang menunjukkan kami pernah coupLe*****
CG : oh !! it's a surprise...

**i'LL cut the story short because conversation ini memang unnecessary untuk orang Lain tahu**

X : oh, i caLL u nie pun nak minta your address...i mean ur rumah betuL punya address kat kL...
CG : for what ?? takkan nak datang hantar rombongan meminang pLak kan ?? *i'm just being me ok, takde niat apee pon* ok, i dah hantar aLamat kat ur inbox FB..
X : u nie...betuL2 tak berubah...pLayfuLL as aLways..tepak sirih dah beraLih ke keLantan Lah...
CG : heh ?? ok, otak i sangat tepu petang nie...so agak Lampi daLam memahami ayat2 yang agak berbunga di situ...
X : i'm getting married Lah...on 14th mei wiLL be my engagement day in setapak then 22nd mei majLis sebeLah perempuan kat keLantan...and setapak baLik on the foLLowing week...i know u are busy but can u make it either one tarikh tuh ??? kat keLantan tu i tak harap sangat Lah tapi yang kat setapak tuh, amacam ??? what say u ??? it's ok kaLau u nak bring a Long your cik abang...*giggLes, rasa macam nak tampar jek budak neh*
CG : *bLurrr* oh, insyaaLLah...i can't promise anything...as u said before, i'm a busy women...but i'LL try my best !! *OMG*
X : owh...thanx a Lot...it means a Lot to me if u come...ok, i have to go...text u Later ok...jangan tak datang tau ~
CG : insyaaLLah...

**and then CG pon terbengong dan terbantut baca sLide seketika**

ok, i admit Lah i don't have any feeLings toward him anymore but can u imagine...i got a big finaL examination tomorrow and he gave me a reaLLy awkward situation...mak aihhh...memang Laa CG berkira akan pegi but tiba2 sepetang nie secara autimatiknyee ter'rewind' baLik kenangan2 Lama....ok, stop it...and tetibe pLak kan CG pon terbukak Lagu nie and Layan sepanjang petang...Layankan ajeeeee Lah~


p/s : ade sape nak temankan CG pegi majLis beLiau tak ??? *weehooo*

2 comments:

Cik Alin said...

Ololololo...shiann CG kan. Kalau Cik Alin, still x mampu nk pegi majlis si dia tu...huhuu

CiK GorGeouS ! said...

CA : owh...
CG xkisah sgt pon...cumanyee, macam xde hari Lain puLakkan beLiau nak koL and jemput...esok first paper Lah dye nak caLL..*giLa*