Thursday, April 14, 2011

nasib CG seorang rider motor cabuk~

ASSALAMUALAIKUM !!!
SELAMAT MALAM dunia !!!
dah maLam tapi CG stiLL awake...*kerja.kerja.kerja*

sebeLum memuLakan tugasan tertangguh Lagi menangguhkan, nak jugak update bLog terchenta nie *perghhh...memang sukee sangat buat kerja tak bermanfaat nie* bukan apee...orang kate, masa yang ada kena gunakan dengan sebaiknyeee...maka, CG suka nak kongsi benda2 kurang bermanfaat nie dengan korang supaya korang same2 sengaL dan senget macam CG !! *giggLes*

  1. wahai abang2 pembawa Lori di parit raja, Lain kaLi kaLau dah tahu Lori tuh besar gedabak, siLa duduk Lane kiri tahu ?? memang Lah Lane kanan untuk orang2 yang jaLan cam siput kan...
  2. CG memang sukaa perokok2 di maLaysia nie *tak Langsung* kaLau bawak motor or drive kereta, then hisap rokok...siLa Laa jangan sesuka hati buang puntung rokok di tengah2 jaLan raya yee...rokok yang masih ada bara Lagi tuh memang sangat sejuk biLa kena kaki cantik orang2 yang bawak motor macam CG nie =)
  3. kat traffic Light pon jadi nak mengorat...adoii !!! nasib baik Lah CG ayu berbaju kurung, kaLau tak memang dah sepak ajee kereta si jejaka gataL itu...ade main cuit2 suke2 dye ajee *furrrr*
  4. makan jajan pandai, pastu Letak daLam bakuL motor orang...amboiii....memang Lah JMG 4762 tuh tempat korang Letak sampah sarap kan ??? *tepok dahi Laju2*
  5. 10 minit CG tunggu nak beLi tauhu bakar kat pasar maLam tuh, dengan nak hujannyee...sekaLi coupLe due ekor nie datang sedap2 ajee potong Line...aishhh...CG potong jugak masing2 punyee anu kang *furrr* mentang2 CG bawak motor ajee, diorang datang dengan honda civic~
  6. tengah2 atas motor, then hujan...sekaLi boLeh puLak mamat daLam kereta nie bukak tingkap perLi2 : 'hujan kak, nak tumpang' then geLak2...siLap besar Lah...paper daLam bakuL, CG gumpaL2 campak kat muka beLiau...then pecut~
  7. mentang2 dye bawak storm, dye yang saLah, CG yang bawak motor nie jugak yang kene hon...amboii...macam Lah Jemang takde hon kan...
  8. kereta besar gedabak nak jugak parking dekat parking motor yang sekangkang kera itu...apeee punyee mentaLiti Lah manusia nie...tahap cipan betoL~
  9. dah tahu nak reverse kereta itu, siLaa Lah panjang2kan Leher tuh tengok adeee motor kee tak kat beLakang...nie main sebat jek reverse, pastuh dah Langgar patah ekzos and side mirror bagai, huLur 50 hengget ajee ??? ingat beLi anak ayam ??? makan ratus tahu nak betoL kan~
  10. wahai abang2 hensem yang sedang sedap duduk daLam kereta ber aircond, tak payah nak dok heran Lah tengok perempuan bawak motor cam peLesit *seLit sana sini* nak cepat tahu ??? nie, siap bukak cermin kereta then cakap : 'sexy Lah bawak motor Laju2' amboih !! ade jugak yang kene Lempang bertaLu taLu kang~
so, jangan buat pasaL ok dengan CG, harap makLum~

4 comments:

salemaziz said...

hehe..
cg, sabo je la kan yg no 6 tuh..
len kali baling botol 5liter kat die taw. >:D

CiK GorGeouS ! said...

saLemaziz : itu Lah...haih....ingat nak kene sentiasa bawak brick daLam bakuL La...sedap sket~

nazura said...

hahahaha .. teringt zaman2 merempit dulu. kalah pelesit n mat rempit ( sj je ayat nk best .. hahaha ) tapi skrg da jarang bwk moto sbb tak dak lesen. suka yg no 10 tuh. laju itu penting utk kita nmpak energetic n agresif. penting itu. hahahahaaha

CiK GorGeouS ! said...

nazura : waaahhhh...tapi CG bawak Laju tetap berhemah ok =)