Monday, April 18, 2011

oh makcik, u are soooo hot !!

ASSALAMUALAIKUM !!!
GOOD DAY peopLe !!!
CG nak cerita2 nie =) *kepochi sungguh*

hari ahad Lepas, CG naik KTM dari seremban...memandangkan KTM seremban tengah upgrading, CG naik bas city Liner yang disediakan oLeh pihak KTM ke KTM Labu...mak oiii, dah Laa kaki tengah penat baru baLik kem kan, kene puLak berdiri daLam Lautan manusia daLam KTM tuh...tapi bukan itu yang CG nak cerita...

daLam KTM, CG berdiri berhampiran dengan 2 orang 'kakak' berusia daLam Lewat 30an atau awaL 40an...kenapee CG panggiL 'kakak' ??? *oohhh !!! it's hiLarious* CG takde niat nak merendahkan makcik 2 orang nie jauh sekaLi nak menghina tapi CG rasa macam something wrong somewhere~ muLa2 CG macam tak kisah sangat Lah dengan kehadiran makcik berdua nie...agak sakit mata tengok diorang : make up tebaL, eyeshadow terang, baju ranggi and sexy tahap mencoLok mata kategori makcik *seksa weh* tapi CG macam Lantak Lah kan...this is kL, what do u expect ?? *giggLes* tapi makcik berdua nie muLa menarik minat CG biLa conversation diorang nie kuat and sampai ke teLinga CG

(makcik 1 = M1, makcik 2 = M2)

------------conversation awaLan tak amik port-----------------

M2 : eh, kau dengan dia apee cerita ??
M1 : macam tu Lah...*something tak dengar*
M2 : *gerak muLut* dia kuat semayang eh
M1 : haah...
M2 : susah Lah macam tuu..
M1 : aLaa...kaLau dah sayang...aku nak buat macam manee...kaLau dia nak semayang, itu pegangan dia...kan..
M2 : aLaaa...semayang2 pon main ngan kau biase jek...
M1 : hahahah~
M2 : kaLau dia suruh kau semayang same macam manee *dengan mukee penuh kerek makan guLa2*
M1 : tengok Lah macam manee


-----------conversation seLepas itu tak dengar sangat dah sebab dah sesak--------------

adoii...CG pon peLik Lah...ade jugak orang macam mereka ini...dah Lah benda yang dibincangkan tuh isu agak sensitif, tapi boLeh puLak pakai cerita kuat2 kan..so, CG pon istighfar ajee Lah daLam hati.. =)

2 comments:

Pezol Stylez said...

isk..isk..isk..xpatut

CiK GorGeouS ! said...

PS : sangat tak patut kan...terase diri ini yang maLu~