Sunday, July 1, 2012

ROZAIMI vs NAMI ??? *hot sangat yaww*



omak aiihhh...kemain besar kan kaLau tampaL gambar anak ikan *eeehhh, anak ikan yaww* actuaLLy, CG terpanggiL nak taip entry ini biLa kaLa kebosanan ini tanpa hiburan hujung munggu yang proper *ehehhehe* okayy, itu sudah banyak Lari topik...okayy, actuaLLy ade orang introduce CG dengan budak di atas ini *orang itu mahu dirinya dikenaLi dengan anonymous, Lantak hang Lah oii, HAHAHHAHA* kaLau sekaLi tengok, memang tahuLah beLiau ini pLayer boLa *dah pakai jersi boLa and pose aLa2 juara kan* tapi korang sebenarnya kenaL kee ini budak ?? CG pon baru nak mengenaLi oiii...


boLeh nampak tak List kat atas ??? kaLau tak nampak pon takpe...ini pon dari screen shot yang budak2 kat FB hebah2kan Lah...si budak ROZAIMI nie antara scorer yang awesome Lah sebab sepanjang season nie *tatau piaLa apeekah, AFC ehh ?? sape tau siLa bagitahu* dah 9 goL dia sumbat...kira macam dia nie punya performance semakin meningkat Lah kan...kaLau tak siLap dia nie Lahir tahun 1992, which means tahun ini baru 20 tahun *baya adik CG, makanya anak ikan yaww...HAHAHHA* menurut sumber pakcik googLe, dia nie main untuk sarawak before this daLam piaLa sabah *if i'm not mistaken Lah kan*  kiranya wonderkid baru Lah nie untuk team bawah 22 tahun....hurrmmm, good3...tak tahu Lah either dia memang bagus atau pihak Lawan memang tak best kan game nyee tapi ape2 pon he's sounds serious in soccer though..

yang keLakarnye, korang tahukan CG memang kipas susah mati NAZMI FAIZ MANSOR kan...tak sudah2 member2 CG dok kata NAZMI tu nothing Lah nak compare to ROZAIMI...ahahahha~ iLek ah bro, diorang masing2 ada kekuatan masing2...kaLau si ROZAIMI nie kekaLkan prestasi macam nie, tak mustahiL satu hari nanti maLaysia boLeh main worLd cup yaww...


takpee NAMI, CG tetap sokong you !!! awww ~ *getikksss sangat*


untuk si budak ROZAIMI, nanti CG tengok aksi kamu puLak yea kat padang...sebeLum nie tak berkesempatan puLak nak usya...nie biLa dah ada yang curah minyak kat bara, makanya api membakar dengan berkobar2 Lah nak tengok kamu kat padang...we'LL see yaww...ape2 pon, mane2 team maLaysia daLam apa jua bidang pon akan dapat sokongan penuh dari CG !! majuLah maLaysia ke persada dunia :)



dunia, dunia jugak...akhirat jangan Lupa okayy !!


4 comments:

Riswin Zahari said...

Nakal ok lg, bila curang..err sedey woo~ huhu =P

CiK GorGeouS ! said...

RZ : sangat yaww~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sekarang ada yang dah kawen pun still curang, takut la :'(

CiK GorGeouS ! said...

NHMH : tu Lah sebab kena toLak ansur daLam perkahwinan :)