Monday, July 9, 2012

ini petanda CG semakin meningkat usia :)


makanya, teLah berLaLu Lah sebuah hujung minggu yang produktif bagi CG *produktif Lah sangat* semaLam, tanggaL 8 juLai 2012 bersamaan hari ahad...CG dan geng2 SERATAS21 yang ada kat kL nie teLah crash in wedding member bernama siti shaLina *my ex netbaLL captain merangkap ex cLassmate jugak masa form 5* actuaLLy nie majLis sebeLah LeLaki coz kami tak dapat hadir majLis beLah pompuan kat perak sanee nuuu haa...so, kami gerak dari UM Lebih kurang jam 12 tengah hari jugak Lah...thanx to ALIA NAJIAH LOKMAN and her twins, AINA NABILAH LOKMAN sebab berjaya bawak kami ke jaLan yang benar tanpa sesat *hehehehe*

dari 4 kereta yang ada, just 2 kereta jek yang konvoi *senang, banyak2 kete kang senang Lost* kami yang terdiri dari 10 orang, FARRA KEYNA, PIJAH PUTERI SALJU, EZAREENA, NAAIMAH, AINAA, ALIA, AINA,MAHFUZ, AZRI dan ofcoz Lah CG *pueh hati aku sebut satu2 name korang, hikksss* so, jom usya gambar sepanjang majLis :

perarakan masuk mempeLai ke baLairong seri *hekhekhek*

tudia abang kawasan mai dah nak bersiLat yaww :)

ini acara sanding, andai korang tak tau Lah kan...

ini puLak acara bergambar..traLaLaLaLaLa~

meriah majLisnya sebab diorang nie buat cam styLe2 kat kampung...masak ramai2 antara jiran2 tetangga kat   kawasan apartment kat damansara nie...masa kami ambiL gambar nie, sang jejaka nan satu itu si mahfuz Lenyap pegi toiLet Lah puLak *nanti kite crop gamba yee* masa kami dah nak baLik tuh ada acara tepung tawar and baLing guLa2 untuk kanak2...haih, kaLau tak memikirkan badan dah macam mak orang, maunyee CG berebut2 dengan kanak2 itu *tee hee hee*

so, terima kasih tuan rumah kerana meLayan kami dengan baik...menu makanan dia pon sedap oiihh sampai menjiLat jari...ade ayam goLek gituuu *tiba2 Lapar puLak* settLe attend kenduri kawen, sambung bergossip kat midvaLLey puLak *tak cukup2 gossip kat meja makan majLis orang gamaknyee* biLa kawan2 Lama dah berjumpa, masing2 akan update Lah hidup masing2 and aLhamduLiLLah masing2 pun semua dah hampir berjaya daLam hidup waLaupun zaman sekoLah duLu kemain nakaL nyee masing2...


masing2 dah dewasa dah...padahaL duLu masing2 kat sekoLah macam2 kerenah...biLa ungkit2 kisah Lama memang boLeh jadi bahan Lawak semasa okayyhhh...tak Lupa jugak kisah ungkit mengungkit cinta monyet zaman sekoLah..ade yang partnernyee dah kawen pon tapi dengan orang Lain...Lagi berdekah2 Lah ketawanyaa kepada kenaifan diri masa sekoLah :p

pose 1

pose 2

settLe bergossip kononnyee nak baLik dah tapi daLam perjaLanan nak baLik tuh kemain banyak menyinggah sampai terpaksa shopping *ceeiiittt terpaksa konon* kan dah terbeLi conceaLer baru dari eLianto...by the way, saje nak cerita...masa aLia tengah piLih body mist, dia piLih body mist yang sama macam CG punya tapi dia tak tahu pon CG pakai tu...nampak tak betapa kami ada citarasa yang sama ??? hehehehe :)

HAHAHHA, semoga persahabatan nie berkekaLan...dah nama pon bebudak asrama...dah hidup sama2 Lebih 5 tahun kot...even dengan form 4 baru pon kami rapat Lagi waLau kenaL 2 tahun jek *form 4 baru batch21 roxx yaww* so, CG tengah Looking forward Lah nak jumpe diorang Lagi or even more masa bukak puasa ramadhan nanti.....


sound Like a PLAN !! insyaaLLah :)



7 comments:

Alia Lokman said...

hamboih.kau tu yang tiru taste aku.hahahaha.

CiK GorGeouS ! said...

AL : hahahhaha~ nak buat camne...taste ite same :p

visitme@FaTiN cOrNeR said...

cik gojes bila lg nie??hehehe..

CiK GorGeouS ! said...

FC : Lama Lagii :)

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

RIMA DANIA said...

seronok tgk org duduk atas pelamin..
menunggu lagi setahun utk itu... moga2 murah rezeki..

CiK GorGeouS ! said...

RD : setahun, tak Lame mane Lah tuh :)