Tuesday, July 10, 2012

deLeted posts :)


aLhamduLiLLah :)


kaLau sape2 notice, CG dah deLete banyak oLder post kat bLog nie...memang CG tak amaLkan deLete oLder post pon sebeLum nie sebab bagi CG, apa yang jadi pada masa Lepas akan jadi satu kenangan untuk diri kita pada masa akan datang...nak2 Lagi, bLog CG nie kan Lebih kurang macam cyber diary...

tapi CG ambiL keputusan untuk deLete jugak beberapa entry Lama2 atas dasar kemaLasan nak edit entry2 itu...makLumLah, duLukan zaman jahiLiyah tak berapa nak aware soaL apa yang boLeh, ape yang tak kan...so, banyak jugak Lah gambar2 CG dan rakan2 yang tak semenggah *daLam kata Lain tak betuL2 menutup aurat dengan sempurna* makanya, atas dasar itu, demi menjaga maruah diri dan sahabat2 yang teLah berhijrah dan insyaaLLah akan berhijrah, CG deLete terus post2 tersebut...

jangan risau, hanya entry yang mempunyai gambar2 seumpama itu sahaja yang CG deLete...entries yang Lain masih ada sebagai peninggaLan memori :) keep reading peopLe !!



p/s : semoga dengan sesi pembersihan bLog and Laman2 sesawang yang Lain nie akan menjadikan CG a better person in the future...mohon doanya ya :)


6 comments:

EmyAyaNurisya said...

terima kasih bagi info ni CG :)

CiK GorGeouS ! said...

EAN : same2 :)

Tinta Lana said...

Assalammualaikum cikgojes ^_^

Alhamdulillah.. elok sebenarnya buat macam tu.. :)

InsyaAllah..sama2 kita usaha perbaiki diri.sikit2 pun takpa..janji nampak hasilnya.. :)

CiK GorGeouS ! said...

TL : terima kasih :)

by SyafidaJamil said...

rajin nya delete post...hehe

CiK GorGeouS ! said...

SJ : deLete sebab rasa cam tak patut jee post2 tuh...banyak privacy :)