Friday, July 20, 2012

entry cari pasaL :)


CG tahu, ramai umat yang berpuasa LaLu meLihat entry CG pada kaLi ini sedang menyumpah2 CG...HAHAHAHAAHAH~

sabar yea, anggap ini sebagai ujian di buLan RAMADHAN *bertambah pahaLa yawww kaLau bersabar nie* actuaLLy CG just nak bagi idea je menu2 yang boLeh korang makan sepanjang buLan puasa nie, waktu berbuka atau sahur Lah yea *kengkononnyee*

spagetti, yummeh !! tambah meatbaLL pLease :)

ice cream for dessert perhaps :p

makaroni with cheese bakar...aiyoooh, terLiur sungguh !!

bLueberry cheesecake, rawwwrrrr ~

chocoLate fudge...amboiii kecur sungguh ayaQ LiuQ nie ~

creampuff, my fav !!

pizza, moorrreee CHEESEEEEE ~

more ice cream with fresh fruits :)

chicken chop...either deep fries of BBQ, tetap sedap~

nasi Lemak...sebuLan tak breakfast oiii~

tom yam pekat meLekat...pedas sampai berpeLuh peLuh ~

fish and chips..weehooo !!!


so, untuk para ibu atau si bujang2 yang kene masak untuk berbuka...jangan stress2 sangat okayy...gunakan internet nie untuk cari resipi masak sepanjang RAMADHAN nie...

seLamat berpuasa *sekaLi Lagi*


p/s : jangan marah yea dengan post pasaL makanan di buLan puasa...CG mintak maaf sape yang baca entry nie pada waktu siang...HAHAHAHAHAHHA *ehem*


26 comments:

emiey mieysagie said...

cik gojes!! that was very the sedap lah!!!

CiK GorGeouS ! said...

EM : memang nampak sedap kan...Lagi menitik2 ayaQ LiuQ kaLau tengok time2 siang hari :)

Iefa Ujang said...

sgt encited tgk wlaupown bru je brsahur . hbs kering air liur da telan ni . haha

Miss Nieyna said...

Scroll down laju2 pun still nmpk makanan (-_-')
dugaan , dugaan .

miss fluffy said...

rs nk mengaum je bila tgk semua ni okeyy..hehe TT__TT

CiK GorGeouS ! said...

IU : hahaha~ kaLau datang time2 tgh hari mesti dah marah CG kan !!

CiK GorGeouS ! said...

MN : saje Letak banyak2 supaya jenuh nak scroLL :)

CiK GorGeouS ! said...

MF : saba...baru Lepas sahur jee kan...hikkksss~

Cik Laure Weng said...

wahhh sedey2... sdap2 sgt semua =')

CiK GorGeouS ! said...

CLW : kaaannn...memang sedap sampai meLeLeh ayaQ LiuQ

Nurulee said...

Awat ada tom yam? favourite tuuuu. haha T___T

Enchek Kamen said...

hohoi~ boleh tgk jela. hahahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

cobaannnnnnnn hehehehehe

nadzirah sofia said...

sedapnye spagetiii !! ni mesti x pose letak gambar mknan ni :P

CiK GorGeouS ! said...

nuruLee : hahahah~ CG pon suka jugak...saba yea...baru setengah hari :)

CiK GorGeouS ! said...

EK : haah, tengok jee...jangan gedik2 nak pegi dapo cari makanann~

CiK GorGeouS ! said...

mak dara : godaaaaaaaannnn :p

CiK GorGeouS ! said...

NS : isskk...puasa Lah...Letak gamba makanan untuk uji diri jee :)

Fatin Syafiqa Anuar said...

haha. nasib dah nak berbuka ni.

CiK GorGeouS ! said...

FSA : untung Laaa~

siti naqiah said...

bergetar iman, hehe

CiK GorGeouS ! said...

SN : jangan nak vibrate sangat okayh :)

Nor Ryhan said...

tergugatt iman nk posew ^_^ hahaha :P y ice cream tuh tk tahan :(

CiK GorGeouS ! said...

NR : adoiinyee punn...sabaQ sket :)

lynn kamarul said...

terliurkah ? hehe tgk semua makanan sedap2 tp takpe , kuat lg iman org puasa ni .hehehe

CiK GorGeouS ! said...

LK : haaaa, bagus2...jangan ponteng pose yea :)