Thursday, July 26, 2012

cuma dua perkara :)


dah Lama tak ambiL gambar diri sendiri :)



cuma nak cakap 2 perkara jee nie :

  • handphone SAMSUNG champs duos CG dah menunjukkan tanda2 nak kene baLing ke dinding atau hempas ke Lantai...tengah syok2 dengar Lagu tiba2 jee dia restart baLik...nak kata hantu main, setan kene ikat buLan2 puasa nie...memang SYAITAN sungguh handphone ini, nasib takde pakwe nak bergayut sakat or text sampai Lebam *hikhikhik*
  • CG tahu CG awet muda, tapi wahai adek2 yang menegur CG di FB...takkan CG yang umur 23 tahun and anda yang sebaya adik CG umur 20 pon ade hati nak try CG adik oiii...cara nak try pon Lapuk sudah : 'saya chat ngan awak nie BF tak marah keww ??' pLease cari ayat Lain kaLau yee pun nak try mengorat...dah sah2 CG tak hide umur sebenar kat FB :)

setakat nie duLu Lah yea...macam tamak haLoba jee nak taip banyak2 entry satu2 masa...


p/s : semaLam CG bLogwaLking and dengar satu Lagu nie kat bLog seseorang *tapi tak ingat sape* tiba2 terjatuh cinta dengan Lagu tersebut...sekadar boLeh humming tapi sepatah Lirik pon tak ingat, Lagu duet...sape pasang Lagu duet kat bLog, mohon drop komen and Link bLog ?? *tee hee hee*



10 comments:

ikaa said...

errrr ikaa xpasang lagu...hihihi

berduet pn xde apatah lagi sigle..haha

CiK GorGeouS ! said...

ikaa : ahahahah~ oh, tidak mengapa :)

babycomel said...

org tu nak try2, mana la tau tersangkut pulak ke.. umur tu skg ni skdar nombor je ;)
jgn marah eh CG

CiK GorGeouS ! said...

babycomeL : HAHAHAHA...tak kisah...siLakan Lah kaLau nak try...tapi ayat kene jangan kLassik sangat :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

eyqa rase too ayat zaman tuk kaduk..
hehehe :)

CiK GorGeouS ! said...

NAMZ : tahu takpe...adoii nyee...

nadzirah sofia said...

klu tak nak nset tu bole la sedekah kat saya :P

cik gojes :) said...

NS : giLa tak nak ?? HAHAHHA~

siti naqiah said...

haha, ayat klise 'pakwe tak marah ke' ...ape daa, kan3..

cik gojes :) said...

SN : kaannn...cari Lah ayat Lain nyee pun :p