Tuesday, July 3, 2012

peLamin anganku musnah ??


CG ada banyak fantasi perkahwinan daLam kepaLa otak nie *berfantasi jeeLah boLeh yee dak* macam2 Lah nak buat masa wedding nanti...dari segi warna ape nak pakai sampai Lah berape kaLi nak buat majLis resepsi *bajet kaya giLa kan* dan saLah satu fantasi CG adaLah seperti berikut :


bukan nak husband angkat macam nie Lah *mati jugak husband CG nak angkat si gemuk nie haa* i'm taLking about having outdoor photography kat sawah yawww !! tak kisah Lah sawah hijau atau pun sawah yang tengah kuning cun itu...hekhekhek...kompom Lawa *kaLau photographer hebak Laa kan*

jom tengok contoh2 gambar kawen kat sawah bendang :
 aLaLaLaLa romantiknya baring2 kat tengah sawah bendang...heeee~


tenang kot gambar kehijau hijauan nie...


ini pun menghasiLkan efek romantik aLa2 macam tengah autumn jee kot...feeLing2 autumn in my heart !!


haLLah2...kaLau refLction tuh fuLL mesti Lagi awesome kan ???


CG suka yang nie...ade sentimentaL vaLue kot...aLa2 orang Lama tengah naik basikaL kat bendang yang tengah menguning...


ini pon Lawa tapi spoiL jee baju kawen kaLer hijau...tak kontra Laa camtuh...kaLau putih, pink Lembut or beidge msti cun Lagi Lawa...hahahaha~



p/s : hurrmmm...kaLau camnie, kene cari husband yang duduk dekat2 kawasan sawah bendang Lah, yee daakkk ?? anyone ?? HAHAHHAH~ sumpah entry takde kene mengene dengan tajuk kan ??


18 comments:

una imana said...

wah...same mcm una la impian CG hehehhe..

Nina Ayra said...

pergh..CG nak feeling ala2 autumn in my heart..curlass gituh..hakhakhak

CiK GorGeouS ! said...

UI : meh, seppp sket !! same puLak~

CiK GorGeouS ! said...

NA : verangan jee mampu yaww...

Aida Omar said...

tudia CG dok berangan ha.. hehe.. moga termakbul la hendaknya.. :) tapi memang best kot kalau natural kan.

CiK GorGeouS ! said...

AO : sangat Lah nyee pun...cam cantek jee gamba nenti~

Masha Meisters said...

hehe...memg gojes la :)

CiK GorGeouS ! said...

MM : ape yang gojes nyee...btw, thank you :)

Muhamad anuar Marsib said...

Salam perkenalan..

Cik Gojes ni blogger UTHM juga ker?

iAwani said...

Gambar-gambar itu memang cantik, thanks sebab kongsikannya.

CiK GorGeouS ! said...

MAM : yee sayee...saye bLogger UTHM :)

CiK GorGeouS ! said...

iAwani : weLcome dear..my pLeasure :)

Nur Aischa said...

wahhh mmg indah kalau photoshoot kahwin tepi bendang. serius cool habis ;D

CiK GorGeouS ! said...

NA : tu Lah pasaLnyee kan~ huuuu...awesome habes :)

mieza said...

memg best rsenye wt outdoor photography.
hri tu pakcik mieza kawen amek2 gmbo tpi pntai.
kbtulan umah nenek dekat ngn pantai.
comel gler gmbor.
depend on photographer la jgk sbnrnyekannn.. hehe

CiK GorGeouS ! said...

mieza : tu Lah pasaLnyee pun :)

RIMA DANIA said...

hahaha bestnyaa outdoor dgn fotografi berbayar

CiK GorGeouS ! said...

RD : aLah...yang free pon Lawa pee kaLau orang yang amek tuh terer :)