Wednesday, April 4, 2012

jom pegi PWTC hujung minggu nie !


Lantak...Lantak...Lantak....nak tayang jugak muka happy sebab akhirnya boLeh menjejakkan kaki ke AMPANG tercinta *seLamat tinggaL PARIT RAJA, huh~*


seteLah berbuLan buLan meninggaLkan rumah dan keLuarga tercinta dek kerana memenuhi tuntutan sebagai peLajar, pengajar mahupun peLajaran *erk ??* akhirnya dapatLah CG meLepas rindu barang seminggu dua bercuti bersama orang2 tersayang *ayat Lagi nak syahdu...padahaL baru sebuLan Lebih jek pon, ngade* namun, cuti kaLi nie memang tak merasaLah CG nak bergoyang kaki sahaja dirumah...teramat banyak perkara yang perLu diseLesaikan dan membuatkan CG tak Lekat duduk di AMPANG *sedih*

pape pon, kita watLek duLu...tinggaLkan ajee kerja2 yang menyesakkan otak itu dan mari kita pLan apee nak buat hujung minggu nie *me Likey !!* hari tuh, saLah seorang pengusaha MYCUTEMOMENT *cLick untuk tengok hasiL sentuhan awesome dari MCM* photography ade inform pada CG yang mereka akan bukak satu booth semasa FESTIVAL PENGANTIN MALAYSIA...amboiiihhh, kemain gaLak Lagi kan meka2 nie bergerak sekarang....so, to those yang interested nak tengok MYCUTEMOMENT punya hasiL kerja dengan mata kasar *siap nak pegang2 or beLek2 skaLik pun boLeh !!* boLeh jumpa diorang si waktu dan tempat yang berikut :

company : MYCUTEMOMENT (MCM)
program : FESTIVAL PENGANTIN MALAYSIA 2012
tempat : PWTC *tak sure kat mana, tapi confirm ada banyak banner*
tarikh : 6 hingga 8 apriL 2012

insyaaLLah, CG nak pergi meLawat tapak festivaL nie on SATURDAY...mana tahu boLeh borong masker2 dengan make up yang fLoraL and organic based yang murah2 Lagik macam kat midvaLLey hari tuh *oh, stock masker hampir habis !!* so, kaLau anda berada di sekitar seLangor, kL dan kawasan2 berhampiran...jom terjah festivaL nie...Lagi2 kepada bakaL2 pengantin yang nak tengok apee yang tengah in untuk tahun ini...jumpa di sana yea !! :)



p/s : akak sedara yang nak kawen, adik2 sedara yang macam nak giLa buat persiapan...nie sape yang kene pinang sebenarnyee nie ?? hikkkssss~



4 comments:

Shafiq said...

Bestnya Jejalan..Xpernah Pergi PWTC..hehe

CiK GorGeouS ! said...

shafiq : ape tunggu Lagik...moh Leee =)

khairulazwa@blog said...

wwwaahhhh!!!........comelnye kakak CG.....nak sain retis boleh~~....=P...ingatkan CG yg dipinang...hehehe

CiK GorGeouS ! said...

azwa : HAHAHAHAH...nanti baLik UTHM siLa mintak sain eh =)