Thursday, March 1, 2012

gambar itu ada nyawa dari MYCUTEMOMENT


HELLO peopLe !!! hamboiinyeee pun...biLa hujung minggu menghampiri, kemain ramai puLak yang dari kebiasaannya LAYU dan LESU tiba2 kemain TEGAK TEGUH menyudahkan saki baki KERJA...harusLah rajin menyiapkan kerja sebab nak berhujung minggu dengan kepaLa dan hati yang Lapang...yeee dakk ??? so, apee pLan hujung minggu nie ??? jangan tanya CG, hidup sebagai student harusLah tak henti2 beLajar dan beLajar sampai dapat keputusan cemerLang Lagi terbiLang *okayy, ini sungguh TIPU*

seLaLunya hujung minggu mesti akan dapat banyak invitation wedding atau ape2 majLis kan ?? weLL, waLaupun sekarang bukan musim orang kawen, tapi tetap hujung minggu ade jugak yang tak sabar2 nak berumah tangga *ehek, tahniah diucapkan* cakap pasaL majLis nie, tiba2 teringat satu benda...PICTURES !!!

yeah, biLa ade sesebuah majLis, mestiLah nak ade gambar sebagai kenangan yee dakk ?? *weLL, otak kita nie bukan boLeh rakam and view kat orang Lain untuk tatapan mereka, kan* korang pernah dengar tak frasa GAMBAR YANG ADA NYAWA *souL atau feeLing* sape tak pernah dengar, siLa hantukkan kepaLa kat dinding !! *kidding2, jangan buat pLak !!* ramai orang boLeh ambiL gambar tapi tak ramai yang boLeh bagi gambar yang adee souL, you know what i mean ?? okaay, banyak taip pon tak bagus, meh sini CG bagi exampLe gambar yang cantik dan ada JIWA :


eeehhh, waLau gambar takde motion, tapi ianya bagi satu perasaan yang BAHAGIA =)

i can feeL the warm of this event ! awesome...

Look how happy they are !!

so, ada paham kah ?? kita memang nak gambar yang cantik dan memang GIFTED Lah kaLau gambar tuh boLeh menikam QALBU...seperti yang korang semua sedia makLum, kebanyakan photographer masa kini *eceehh ayat, macam nak buat ayat magazine puLak kansss* okayy sambung, kebanyakan photog sekarang nie seLaLu buat gambar OUTDOOR yang kemain cun meLecung macam gambar daLam fairytaLe segaLa tapi................

nie nak habaQ mai nie.... MYCUTEMOMENT punye photographer team nie, terer and berseni daLam INDOOR picture...kadang2 orang ramai yang terLupa pasaL betapa VALUEABLE nyee gambar2 INDOOR semasa majLis sedang berLangsung...contoh :
  • reaksi pengantin LeLaki masa genggam tangan waLi
  • air muka mak bapak, pakcik makcik dan segaLa sedara mara semasa akad seLesai diLafazkan
  • kesungguhan anak2 keciL berLari sana sini masa majLis sebab nak guLa2 banyak
  • kemeriahan majLis dengan geng2 kompang, kendarat segaLa memeriahkan majLis
haaaaaaaa, takkan gambar OUTDOOR prewedding jee kita nak yee dakk ?? sebeLum we go further, moh tengok artwork MYCUTEMOMENT nie Lagi :

onyonyonyo sweetnyee rase...rawwrrr !

see...see....kakak2 and mak2 sedara pon nak masuk picture gak !

eeh, ehhh...men baLing2 pLak dye...ngeee :D

ini cantik !

yawww, yawww....mereka ambiL gambar wedding nabiL and zira okayy..

nabiL yaww..kau mampu ??? hekhekhek~

amacam...drooLing kan ??? ade orang kata, indoor picture nie Lagi payah nak ambiL dek kerana banyak benda nak consider macam angLe, Lighting dan macam2 Lagi tapi MYCUTEMOMENT memang pakar bab2 nie...adeekah mereka nie ambiL gambar wedding jee ??? tidak Lah, ape2 event pon mereka ambiL...tak percaya, meh sini bagi sneak peek :

graduation !!

modeL2 takdeLah Lawa tapi gamba tetap cun *eehh, modeL Lawa Lah !!*

CG tahu, ramai yang muLa berminat and nakkan mereka jadi photographer korang kan ?? okayy, korang boLeh tengok Lebih banyak artwork mereka di :




if korang interested untuk pakai perkhidmatan mereka, boLeh contact mereka and ask them about the package and price...HARGA BERPATUTAN DENGAN HASIL YANG SUPER DUPER AWESOME !! by the way, kaLau nak tengok tahu Lagi company nie dengan Lebih dekat, you are Lucky sebab mereka akan ada exhibition seperti buturan berikut :

nama company : MYCUTEMOMENT
tarikh exhibition : 2 mac - 4 mac 2012
hari : jumaat hingga ahad
tempat : JAYA JUSCO AU2 SETIAWANGSA


jangan Lepaskan peLuang menggunakan perkhidmatan mereka !! CAPTURE YOUR MOMENT WITH LOVE (^__^)



8 comments:

deeya_shouranlee said...

seriously.. gambar memang nice2x lorh... (,")

CiK GorGeouS ! said...

DS : sangat !kaLau nak tengok Live punyee, nanti pegi exhibition diorang starting today kat JJ AU2 setiawangsa ye =)

Fazi Isma said...

eh!! gmbar cousin kita la... =)

CiK GorGeouS ! said...

FI : yekee ??? terbukti gambar kazen awak tampak cun !! =)

eikieyn said...

tip top ar gamba derang. insyallah sempat, ahad ni pegi usha lah! :D

CiK GorGeouS ! said...

eikieyn : nanti cari owner bersama namanya nik, he's very friendLy...dapatkan pakej yang terrbaik tau !! =)

khalila ishak said...

serius sgt cntik gambar2 tu ^_^

CiK GorGeouS ! said...

KI : tuLah kan...memang awesome =)