Monday, March 12, 2012

saya mahu tubuh 2008 kembaLi !!



oLeh kerana hari ini CG tiada keLas dan beLum ada assignment yang mencabar minda, makanya CG ada banyak masa untuk buat research pasaL projek juta2 CG *projek apeekah ?? tungguuuu ~* ape yang CG buat kaLi nie memerLukan CG untuk tengok baLik gambar2 Lama CG yang dah bersawang daLam Lappy nie...sambiL2 mencari gambar sesuai untuk digunakan, tertengok Lah gambar2 masa zaman2 tok kaduk duLu...tersenyum2 mengimbau kenangan Lama...HAHAHHAHAHA~ zaman2 jadi fasiLitator dengan budak2 sekoLah, kanak2 istimewa segaLa...

then CG terjumpa gambar ini :


first time jadi ketua fasi untuk program kat SEROM 5

and i was Like : WTF Lah !!!! KURUS jugak aku duLu !!!

sedih hoiii....sedih...kau tengok sekarang...muka dah sama besar dengan pinggan~
terbukti gemuk sungguh dahku sekarang !! terpaksa sorok Lemak beLakang pengantin and bag...

Lepas dah semangat2 rasa macam duLu kurus sekarang dah gemuk giLa, bantai makan sotong kering sepeLastik tanpa rasa beLas kasihan...hukhukhuk~ hati menyedapkan jiwa : 'takpe...takde Lah banyak beza pon...menten cun Lagik'

LaLu, kerja2 membeLek gambar untuk mencari gambar yang sesuai diLetakkan daLam proposaL projek pun diteruskan...habis foLder tahun 2010, bukak foLder 2009...okayy Lagi, takde berLaku tekanan perasaan....bukak jee foLder 2008, nah kau :


nampak betama sLim nyee aku duLu ?? demyuh betuL...


terus nekad nak puasa, diet dan bersenam dengan tegar seLepas ini...yeah !! by the end of the year, sepatutnya dah boLeh dapat baLik shape sebegini *waLau tak sesLim modeL, sesuaiLah dengan ketinggian saya*


mariLah berusaha secara NATURAL !! i know i can do it !! *siLa support*

tekanan giLa aku macam neh (-.-")



13 comments:

Onitsuka_hana said...

nak kembali badan mcm dulu.huhu

CiK GorGeouS ! said...

OH : samee Laaa...adeeehhh~

LIA AZMAN said...

wahhh gudluck akak ^^


jomm. sama2 kurus jugakkk.

:))

Bluewendy said...

woo..yeaahh! kentalkan hati, tingkatkan usaha..=) janji cumel..=)

aLia-nL said...

you can do it CG!

khalila ishak said...

kemooonnnn CG!! ^_^

.: mama lynn :. said...

mama lynn da try nk berdiet tp snetiasa je gagal..

.: mama lynn :. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
CiK GorGeouS ! said...

bLuewendy : yeah, sedang mengentaLkan diri nie ! yosh !

CiK GorGeouS ! said...

Leya : hahahha~ thanxie dear ~

CiK GorGeouS ! said...

KI : hekhekhek...terima kasih kerana support ~

CiK GorGeouS ! said...

ML : takpee...kita cuba Lagi...gagaL sekaLi, tak semestinya gagaL seLamanya =)

CiK GorGeouS ! said...

LIA AZMAN : thank you deary :)