Tuesday, March 27, 2012

berhujung minggu sampai meLepek 2 hari...apee kes ??


weeehooo !! ehhh2, assaLamuaLaikum dan saLam sejahtera semua readers !! daLam sejarah berbLogging, kaLi ini adaLah paLing Lama entry tidak terupdate *yee dakk ???* CG baru jee baik dari FOOD POISONING yang menyeksa jiwa, raga dan fizikaL...2 hari meLepek atas katiL dek kerana takde kudrat nak buat ape2...nasib baikLah hari isnin memang takde keLas and ade MC untuk hari seLasanya....aLhamduLiLLah, Lepas jumpe doc and minum air garam tuh, baruLah ade kudrat and seLera nak makan...kaLau tidak, segaLa ape yang dimakan, confirm dimuntahkan kembaLi *sengaL2 whoaaa*

sebeLum terjadinya kejadian FOOD POISONING nie, CG meLaLui hari minggu yang penat dan padat dengan aktiviti...bermuLa pada maLam hari jumaat, CG bertugas menghias dan mengatur kedudukan gerai bersama tokey2 gerai yang Lain...dan pada maLam itu juga CG ade meeting bersama rakan2 seperjuangan untuk mengendaLikan LDK bersama Pembimbing Rakan Siswa dari PoLiteknik Port Dickson...

mereka piLih nak buat aktiviti sampai Lecak ketiak !! HAHAHA~

biLa CG dah pegang mic... =) hehhehe~

jenuhLaa bang berdua nie demo jadi dugong~

apeekah yang mereka sedang Lakukan ??? HAHAHHA~

saya speechLess dengan ini posing...daring sangat !

sedang berSYABAS ! gigiL sungguh~

yeay !! dapat hadiah...hikhikhik~

poLi PD, JKK TSN, JKK TF and KKDK bergabung =)

poLi PD adaLah sangat bersemangat dan juga sangat sporting...terima kasih JKK TSN dan TF sebab sudi jemput kami untuk mengendaLikan LDK yang tak seberapa *hehehehhee*

makanya, Lepas habis jee program bersama poLi PD, CG bergegas menyambung tugas sebagai pekerja contoh di gerai CINTA, KASIH & SAYANG miLik irna and adam...hekhekhek...bertukar mode dari seorang fasiLitator kepada pekerja a.k.a waitress yang berdedikasi..hahaha~ ape2 pun...it's a fun experience !!


muka ceria bukak gerai =)

konsep kedai kami, WARUNG KOPI ! hahahah~

Letih tapi tetap semangat biLa bergambar !

maka berLaLu Lah hari minggu yang sibuk...seterusnya, mari sambung berkuLiah dan memerah otak dengan jayanya ! hiksss~


*CG dah recover sikit demi sikit dari FOOD POISONING*



2 comments:

faiz fakhirin said...

sesi membuli ahni...hahahaha

CiK GorGeouS ! said...

FF : mane ade buLi...beri tunjuk ajar dengan penuh kasih sayang =)