Tuesday, March 6, 2012

keLuh kesah yang hiLang kesopanan ~


hari ini adaLah hari entry PENDEK...cuma nak List out beberapa perkara :
  1. daLam keadaan yang sedang STRESS, di tambah tekanan yang sangat STRESS dan tak mendapat sokongan padu LaLu mengakibatkan STRESS adaLah permuLaan hari yang tak best dan rasa macam nak Lari dari semua orang...
  2. tak paham kenape orang ramai adaLah peLik meLihat aku jaLan, makan dan ke mana2 secara SOLO...apekah semua perempuan kat daLam UTHM nie kene pergi mana2 secara groupie ?? kaLau berjemaah ke masjid tuh, nak Lah aku ikot, kan...
  3. rasa macam maLas nak menjawab soaLan2 yang tak perLu dijawab semata mata nak jaga hati dan perasaan orang serta memberitahu bahawasanya aku adaLah perempuan yang ada BUDI BAHASA *makanya, siLa jangan tanya soaLan bodoh kat aku masa aku tengah moody*
  4. ramai puLak Long Lost contact yang contact aku pada hari ini sampai aku terfikir, KENAPA HARI INI ??
  5. betapa Lembutnya hati aku biLa DASYAT mana pon orang buat saLah kat aku, aku tetap boLeh treat equaLLy macam dia tak pernah buat saLah ngan aku *tak tau Lah bad or good thing*
  6. towards the end of the day, aLhamduLiLLah...aLLah masih mahu memeLihara hubungan sesama manusia...sekurang2nya, rasa sakit di hati seLama nie yang berkadar 100 % berkurang kepada 75 % *beLieve me, after what had happend...it takes time*




okayy, sumpah...rasa rindu nak menghadap Lagi... *menitik Lagi air mata nie*


8 comments:

.: mama lynn :. said...

teringin sangat nak ke sana

CiK GorGeouS ! said...

ML : insyaaLLah, nanti akan sampai sana juga :)

cikghah said...

rindunya dekat tanah haram tu :(

CiK GorGeouS ! said...

cikghah : kan ?? hurmm..insyaaLLah, ade rezeki sampai Lagi ke sana~

aimie said...

Untungnya dapat pergi :( teringin nak pergi ! . Anyway takmao stress2 kay ! :D

CiK GorGeouS ! said...

aimie : CG doakan awak cepat2 sampai sana...tenang jee okayy kat sana...hikhikhik~ anyway, terima kasih~ =)

Syasya Johan said...

so sweet.confirm terharu.selalu sembahyag tunduk menghadap gambar kaabah dalam sejadah,kat sana dapat tengok the real one :)

CiK GorGeouS ! said...

SJ : tak dapat nak digambarkan dengan kata2...CG doakan SJ sampai jugak nanti :)