Sunday, March 4, 2012

ANNOUNCEMENT PENTING : perempuan ini tak sedia nak kahwin !!



gambar tak boLeh besar Lagi gamaknye yea ?? weLL, di sini CG ada satu pengumuman penting untuk dibuat...

ehem...ehem...ehem...


PEREMPUAN DI ATAS NAMPAK JE TENANG, SENYUM SENTIASA DAN OPTIMIS DENGAN SEGALA RINTANGAN DAN CABARAN *hekhekhek* TETAPI DIA ADALAH PEREMPUAN YANG TAKUT DENGAN KOMITMEN HUBUNGAN (titik, nokhtah, fuLL stop)


weLL, dia pernah cerita kat CG kenape dia takut sangat dengan komitmen hubungan...ia adaLah kerana, dia pernah patah hati tahap kronik...ibarat sebuah cermin yang dihempas ke Lantai konkrit dari tingkat teratas kLcc LaLu digiLis compactor dan kemudian dibLender LaLu dicampakkan daLam ketuhar bersuhu paLing tinggi *perrghhhh, panjang sungguh eLaboration dan sangatLah  hiperboLanya* waLau ianya dah Lama berLaLu, tapi kesan yang tertinggaL adaLah amat daLam Lagi2 dia kecewa sebab tak tahu ape pokok pangkaL atau punca dikecewakan...katanya, ibarat Langit cerah tak tahu biLa tiba2 petir, guruh dan hujan datang meLanda *sekaLi Lagi ayat kLasik*

makanya dia adaLah FOBIA dan dia beLajar untuk tidak menyayangi pasangannya 100 % seLagi tangan pasangannya tak menggenggam AKAD di tangan waLi *siLa paham*

nasihat CG, untuk orang2 yang bercinta, menjaLinkan hubungan atau sudah berkahwin peLiharaLah hubungan itu...kaLau terputus, saLah seorang PASTI rasa kesakitan yang mendaLam...kaLau agak2 tak sedia, tak yakin boLeh pegi jauh, JANGAN MULAKAN menyentuh HATI orang...kaLau agak2 dah ade hubungan tapi rasa tak serasi, SILA PUTUS DENGAN CARA YANG BAIK dengan PERSETUJUAN dua2 pihak...


toLongLah jangan seLfish sangat...orang daLam gambar kat atas nie, sampai sekarang rasa nak tahu ape saLah dia sampai diperLakukan macam tu sekaLi...dia pon ade cakap, hopefuLLy one day, orang yang berkenaan itu dapatLah hidayah nak ubat Luka hati dia dengan seLesaikan dengan cara baik...okayy, seLesai tanggungjawab CG bantu orang daLam gambar tuh *hokhokhok*



6 comments:

Jiajameelaindahouse said...

sabarlah tika diuji

CiK GorGeouS ! said...

jia : yeah...betuL tuh =)

yayan naseer said...

sabar CG :)

CiK GorGeouS ! said...

YN : eeehhh, CG okayy jee..hikksss~

Super Gemuk ♥ said...

sabar :D

CiK GorGeouS ! said...

SG : hakhakhak~ kenapee pun semua suruh CG sabar nie...nie kisah perempuan daLam gambar nie Lah~ haiyooo~ hakhakhak~